# #

26 Απρ 2014

"Εγκυροι δημοσκόποι" και μνημονιακά κανάλια...Εχουν απωλέσει πια και το τελευταίο φύλλο συκής

Ανά τακτά διαστήματα το τελευταίο καιρό τα βραδινά δελτία ειδήσεων παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις που αφορούν τα ποσοστά των κομμάτων σε σχέση με τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές αλλά και τις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Χαρακτηριστικό και αξιοπερίεργο είναι ότι στα Mega-λα μνημονιακά κανάλια εκτός από τον ζήλο των γνωστών δημοσιογράφων (οι οποίοι έχουν απωλέσει πια και το τελευταίο φύλλο συκής ως προς τον προπαγανδιστικό τους ρόλο) αυτές οι δημοσκοπήσεις φέρουν σε απόσταση αναπνοής την Ν.Δ με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α κάτι που δεν ..
συνάδει με μετρήσεις άλλων μικρότερων καναλιών αλλά και μετρήσεις του διαδικτύου όπου η διαφορά των δύο κομμάτων είναι πολύ μεγαλύτερη υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Είναι ολοφάνερο ότι όλη αυτή η διαπλεκόμενη "αλητεία" με την συνεργασία "αθλίων" δημοσκόπων προσπαθεί για άλλη μία φορά να ξεγελάσει και να χειραγώγηση την κοινή γνώμη προς όφελος των σύγχρονων Γερμανοτσολιάδων οι οποίοι αφού δημιούργησαν συνεχίζουν να διαχειρίζονται λαθεμένα αυτή την ανθρωπιστική κρίση που βιώνει ο λαός μας. 

Η αγωνία τους δε για τον διαφαινόμενο πολιτικό τους αφανισμό τους έχει καταστήσει γελοίους και για αυτό βλέπουμε το "Ποτάμι" (του περιπλανώμενου ταξιδευτή με το σακίδιο πρώην υπαλλήλου του Μπόμπολα) αλλά και την "Ελιά" να μας λένε πως έχουν διψήφια ποσοστά. 

Βέβαια οι τάχα έγκυροι δημοσκόποι είναι παμπόνηροι και δεν θέλουν να εκτεθούν όπως στις διπλές εκλογές του 2012 όπου έγιναν ρεζίλι των σκυλιών με τις προβλέψεις τους και για αυτό κρατάνε πισινή λέγοντας μας ότι στις μετρήσεις τους σε ένα ποσοστό 30% με 40% των ερωτηθέντων η ψήφος είναι ... αδιευκρίνιστη!  

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι όλη αυτή η βουβαμάρα και η μη αντίδραση της Ελληνικής κοινωνίας σε όλα αυτά τα αίσχη των δολίων και των υποκριτών κρύβει μεγάλη οργή και θυμό και θα εκφραστεί στις επερχόμενες κάλπες με τέτοιο τρόπο που θα κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους, άλλους να σκίζουν τα πτυχία τους και κάποιους ... να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν!!!

Γιάννης Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.