# #

2 Ιουν 2012

Την ευθύνη ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση Μ.Α.ΣΑ



Οι πραγματικοί τρομοκράτες

Απανωτές εκρήξεις συγκλόνισαν τα τελευταία δυο χρόνια τους μισθούς και τις συντάξεις των εργαζομένων. Την ευθύνη ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση Μ.Α.ΣΑ (Μάρτυρες Αντώνη Σαμαρά).

Η εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση, ευθύνεται για την απαγωγή μισθών και τη μεταφορά τους στο εξωτερικό, τον ακρωτηριασμό συντάξεων, τον βασανισμό εργαζομένων καθώς και τη δολοφονία πλήθος ασφαλιστικών ταμείων.

Η οργάνωση «Μ.Α.ΣΑ» πρωτοεμφανίστηκε πριν μερικά χρόνια. Στην αρχή έκανε σποραδικές επιθέσεις σε... μεμονωμένους ψηφοφόρους, στηρίζοντας το κεφάλαιο. Με τον καιρό τα χτυπήματα αυξήθηκαν, όπως και αθώα θύματα της οργάνωσης. Η αρχές ερευνούν μεθοδικά για τον εντοπισμό των δραστών.

Ισχυρότερο χτύπημα θεωρείται αυτό το οποίο έγινε στις 12/2/2012, όταν οι γνωστοί άγνωστοι πολιτικοί, τοποθέτησαν βόμβα μεγάλης ισχύος στην αίθουσα της βουλής. Η καταστροφή που ακολούθησε σόκαρε το Πανελλήνιο. Η επιχείρηση αυτή έφερε την κωδική ονομασία «Μνημόνιο 2».

Η ημέρα που στοίχισε στον ελληνικό λαό την απώλεια δισεκατομμυρίων ευρώ, έχει κηρυχτεί μέρα πένθους και περισυλλογής. Με προκηρύξεις που βρέθηκαν στην περιοχή του Ζάππειου, ο αρχηγός της οργάνωσης, γνωστός με το παρατσούκλι Πόλα ο ΚѠλ⓪τούμπας, απείλησε το λαό, ότι αν δεν απελευθερωθούν οι τα χέρια των τοκογλύφων, οι επιθέσεις θα συνεχιστούν.

Έργο της «Μ.Α.ΣΑ» θεωρείται εξάλλου και ο πανικός που προκλήθηκε από διασπορά ψευδών ειδήσεων, όπως κινδύνου από δραχμή, επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου, εισβολή εξωγήινων κλπ. 

Οι αρχές διαβεβαιώνουν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κίνδυνος απ τη δραχμή, ούτε επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου, από αυτούς που το υπέγραψαν. Άφησαν όμως ανοικτό το ενδεχόμενο, να υπάρχουν ανάμεσα μας εξωγήινοι. Είναι, όπως είπε χαρακτηριστικά ανώτερος αξιωματούχος, πιο πιθανό να δούμε εξωγήινους, παρά ανάκαμψη οικονομίας με μνημόνιο. 

Όπως έγινε γνωστό, η οργάνωση φέρεται σε προκήρυξη να αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι τραπεζίτες μας θα αγωνιστούν μέχρι το τελευταίο ευρώ των καταθετών. Οι βιομήχανοι μας, θα ζωστούν με εκρηκτικές ατομικές συμβάσεις και θα τα τινάξουν όλα στον αέρα. Τα κανάλια μας θα πυροβολούν αδιακρίτως, όποιον τολμήσει να ενοχλήσει τους δανειστές. Όλοι για έναν και ο καθένας για την πάρτι του. Μ.Α.ΣΑ. (Μάρτυρες Αντώνη Σαμαρά)».

Οι αντιτρομοκρατική πιστεύει ότι, οι στυγεροί εγκληματίες σχετίζονται και με την οργάνωση «Πράσινες Διμοιρίες», η οποία έκανε φονικές επιθέσεις στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους το 2009 - 2011. Μετά από συντονισμένη δράση, ο αρχηγός της μισητής οργάνωσης Γιώργος το Χαζό, διέφυγε κωπηλατώντας τη σύλληψη. Ο διεθνούς φήμης δοσίλογος πιστεύεται ότι κρύβεται κάτω από το φουστάνι της μαμάς του.

Η ίδια η οργάνωση δέχτηκε σοβαρά πλήγματα κατά τις μάχη των εκλογών. Πιστεύεται ότι ο πρώην υπαρχηγός Μπενύτο Βαζελίνι, που διευθύνει τώρα τις «Πράσινες Διμοιρίες» είναι περικυκλωμένος από προβλήματα, καθώς η οργάνωση έχει ουσιαστικά διαλυθεί, χάνοντας τα 4/5 των μελών της.

Φήμες θέλουν τις δυο οργανώσεις να συνεργάζονται και μάλιστα να έχουν επιτεθεί από κοινού με εγκυκλίους σε πολλές υπηρεσίες της χώρας. Υπενθυμίζουμε ότι αυτές οι καταστροφές επιβεβαιώνουν τη θεωρία «των συγκοινωνούντων πτυελοδοχείων» μεταξύ των οργανώσεων.

Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για εμπρηστικούς μηχανισμούς προπαγάνδας που τοποθετούνται στις τηλεοράσεις. Οι μηχανισμοί αυτοί μπορεί να προκαλέσουν τύφλωση, αποπροσανατολισμό, τριχόπτωση, φαγούρα, απώλεια μνήμης και ναυτία.

Ο λαός υπόσχεται να καθίσει στο σκαμνί κάθε στυγνό οικονομικό δολοφόνο. Τα σχέδια των τρομοκρατών δε θα περάσουν. Τα ευρώ που χαθήκαν από τα σπίτια μας απαιτούν δικαιοσύνη. Ο λαός καταδικάζει τη βία στην τσέπη του. Όλοι στον αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος.
Από tsak-giorgis sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.