# #

2 Ιουν 2012

Θρίαμβος του Μιχάλη Ζαμπίδη



Στην κορυφαία διοργάνωση Kick Boxing παγκοσμίως, στο Κ-1 WorldΜΑΧ Final 16, στην Μαδρίτη της Ισπανίας, αγωνίστηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, και κέρδισε με νοκ άουτ τον αντίπαλο του Ολλανδομαροκινό Chahid "The Pitbull" Oulad El Hadj, κάνοντας τους Έλληνες περήφανους για ακόμη μια φορά.


Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής έδωσε μια εντυπωσιακή μάχη στα προκριματικά του Κ-1 και φάνηκε από τον 1ο γύρο της αναμέτρησης ότι είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. 
Στον 3ο γύρο, ο ...
Μιχάλης Ζαμπίδης εντυπωσίασε κριτές και κοινό με ένα φοβερό αριστερό hook στο πρόσωπο του Chahid όπου τον έβγαλε νοκ αουτ!
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης  κατάφερε για 2η φορά να κερδίσει τον Chahid στο πλαίσιο του K-1 και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνιση του.
Χαρακτηριστικά τα σχόλια των εκφωνητών της διοργάνωσης που έκαναν λόγο για καταπληκτική εμφάνιση του Έλληνα Πρωταθλητή, ενώ τον χαρακτήρισαν μια «Ελληνική χειροβομβίδα που εξερράγη στοring».

Με αυτό το θρίαμβο, ο Iron Mike πρόσθεσε στο ενεργητικό του άλλη μια νίκη, φτάνοντας τις 151 νίκες στο σύνολο 171 αγώνων και το εντυπωσιακό ρεκόρ των 86 νοκ αουτ. Κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του K-1 World Max που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία το Νοέμβριο και να είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής ανάμεσα στους 8 καλύτερους αθλητές παγκοσμίως.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε για αυτή τη νίκη: «Ήταν ένας σημάντικός αγώνας σε ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός στο οποίο εκπροσώπησα τη χώρα μου, καταφέρνοντας να πετύχω το στόχο μου και να προκριθώ  στο μεγάλο τελικό τον Νοέμβριο, όπου η Ελλάδα θα εχει τη μια από τις 8 θέσεις!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.