# #

31 Μαΐ 2012

Εμετική τρομολαγνεία στα ξένα και ελληνικά ΜΜΕ ...

Γερμανική τρομολαγνεία για χάος & κλείσιμο συνόρων! 


Το πιο ακραίο σενάριο φιλοξενεί σήμερα η "έγκριτη" αυστριακή εφημερίδα Der Standard, που κάνει λόγο για προετοιμασίες των ευρωπαϊκών αρχών ακόμα και να κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα στην περίπτωση που θα υπάρξει χάος στην Ελλάδα, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, με τίτλο "Ελληνική κρίση: 


Η ΕΕ ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα" η εφημερίδα επικαλείται πηγή από την Κομισιόν, σύμφωνα με την οποία ορισμένες χώρες καταρτίζουν σχέδια για να επαναφέρουν τους ...
ελέγχους στα σύνορα, σε περίπτωση που υπάρξει έκτακτη κατάσταση στην Ελλάδα. 


Ωστόσο, η πηγή δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένα τέτοιο σχέδιο θα μπορούσε να τεθεί σε εφαρμογή σε περίπτωση που στην Ελλάδα επικρατήσουν συνθήκες χάους.

Οι Ευρωπαίοι σκέφτονται να κρατήσουν τα σύνορα σφραγισμένα για τις πρώτες 30 ημέρες, επαναφέροντας τους ελέγχους σε πρόσωπα και προϊόντα.

 Οι προετοιμασίες, αναφέρει η εφημερίδα, γίνονται λόγω των φόβων για αύξηση στις παράνομες εκροές κεφαλαίων καθώς και την εκτίναξη της εγκληματικότητας. 


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ευρωπαϊκά κράτη ανησυχούν για την παράνομη μετανάστευση, αφού η Ελλάδα αποτελεί πύλη εισόδου από την Τουρκία και την Ανατολική Μεσόγειο. 


Ο αριθμός των λαθρομεταναστών που ζουν σήμερα στην Ελλάδα εκτιμάται στο 1 εκατομμύριο.


Eντάξει κύριοι δανειστές μας, φτάνουν πια τα απειλητικά μηνύματα, μας έχετε στείλει πολλά τώρα τελευταία του τύπου "Απόρριψη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ=ΧΑΟΣ=Τιμωρία σκεπτόμενων και αγανακτισμένων Ελλήνων ψηφοφόρων..."


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.