# #

2 Ιουν 2012

Μια 12 χρονη κοπέλλα ξεσκεπάζει τήν απάτη της Μαφίας τών Διεθνών Τοκογλύφων



"έγινε οδυνηρά προφανές, ακόμη και για μένα, μια κοπέλλα δώδεκα ετών, ,ότι έχουμε πέσει θύμα ληστείας και είμαστε εξαπατημένοι από το τραπεζικό σύστημα και απο μια συνένοχη κυβέρνηση". 
Βικτώρια Γκραντ:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο Καναδάς είναι χρεωμένος; 
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί η καναδική κυβέρνηση επιβάλλει τόσους φόρους;
 Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι τραπεζίτες από τις μεγαλύτερες καναδικές τράπεζες γίνονται πλουσιότεροι και οι υπόλοιποι από εμάς δεν είναι; 
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το δημόσιο χρέος μας υπερβαίνει τα 800 δισ. δολάρια και γιατί ξοδεύουμε 160 εκατομμύρια δολλάρια κάθε μέρα σε ιδιώτες τραπεζίτες για τόκους μόνο για το εθνικό χρέος; 
Είναι 60 δισεκατομμύρια δολλάρια το χρόνο. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί αυτά τα 60 δις δολλάρια; 

Οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις έχουν συνεργήσει στην οικονομική υποδούλωση των ανθρώπων του Καναδά. Θα σας δώσω τώρα τις πληροφορίες που θα σας ενδιαφέρουν και θα είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσεται την δική σας έρευνα και να καλέσετε την κυβέρνησή μας να σταματήσει αυτή τη ληστεία του λαού του Καναδά. 
Πρώτα θα δούμε την Τράπεζα του Καναδά. Και ϋστερα πώς δουλεύει το τραπεζικό σύστημα σήμερα. Και τότε εγώ θα περιγράψω μια λύση που μπορούμε να ζητήσουμε από την κυβέρνησή μας να την πρασγματοποιήσει…
…. Μέχρι τη δεκαετία του ‘70, χάρη στην Τράπεζα του Καναδά, το δημόσιο χρέος του Καναδά ήταν χαμηλό και διαχειρίσιμο. Στη συνέχεια, η κυβέρνηση αποφάσισε να κινηθεί προς το τραπεζικό σύστημα που έχουμε τώρα και το οποίο κατακλέβει τούς Καναδούς. 
Έτσι, επιτρέψτε μου να να εξηγήσω πώς λειτουργεί το υπάρχον ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα. Πρώτα απ ‘όλα, η καναδική κυβέρνηση δανείζεται χρήματα από ιδιωτικές τράπεζες. Οι τράπεζες δανείζουν χρήματα στην καναδική κυβέρνηση με τόκους. 
Η κυβέρνηση έρχεται στη συνέχεια να αυξήσει τούς φόρους κάθε έτος για να καταβάλει τους τόκους του εθνικού χρέους το οποίο συνεχίζει να αυξάνεται … αυτό βλάπτει την καναδική οικονομία … και τα πραγματικά χρήματα πηγαίνουν στις τσέπες των ιδιωτών τραπεζιτών. 
Επιπλέον, η κυβέρνηση δίνει την άδεια στις ιδιωτικές τράπεζες παρέχουν επίσης χρήματα που δεν υπάρχουν υπό μορφή δανείων και υποθηκών. Όταν μια τράπεζα κάνει ένα δάνειο με τη μορφή δανείου ή υποθήκης, δεν σας δίνει πραγματικά χρήματα, αλλά πατάει ένα κουμπί σε έναν υπολογιστή και παράγει το πλαστό χρήμα, δηλαδή αέρα κοπανιστό. 
Στην πραγματικότητα, δεν έχουν τα χρήματα αυτά στα καταστήματά τους. 
Επί του παρόντος, οι τράπεζες έχουν 4 δισεκατομμύρια δολλάρια σε αποθέματα, αλλά έδωσαν δάνεια πού ξεπερνούν τα 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια … κάθε φορά που μια τράπεζα δίνει ένα δάνειο δημιουργείται ένα νέο (ανύπαρκτο) χρήμα. 
Σχεδόν όλα τα χρήματα που εξέρχονται από μια τράπεζα εξέρχονται με τη μορφή δανείου και το δάνειο είναι χρήματα που στο σημερινό σύστημα επιβαρύνεται με το χρέος αποτελείται από τους τόκους. 
Επί του παρόντος όλα τα χρήματα σε κυκλοφορία , επιβαρύνονται με χρέος. Αυτό που βρίσκω ενδιαφέρον είναι ότι (στη Βίβλο, Mατθαίος, 21), ο Ιησούς έδιωξε τους Τοκογλύφους από το ναό, επειδή είχαν αναπτύξει ένα σύστημα αλλαγής των νομισμάτων για να ληστεύουν τα χρήματα των ανθρώπων. 
Οι Ιδιώτες Τραπεζίτες είναι σαν τούς Τοκογλύφους ανταλλακτηρίων συναλλάγματος στο Κατά Ματθαίον 21 και ληστεύουν και εξαθλιώνουν τούς Καναδούς και πρέπει να σταματήσουν. 
Πώς θα πρέπει να λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα; 
Σε μια διάσημη συνέντευξη του κ. McGeer ζήτησε από τον κ. Towers να εξηγήσει γιατί μια κυβέρνηση που έχει μια δική της τράπεζα να μεταβιβάσει τοση ισχύ σε ένα ιδιωτικό μονοπώλιο …όταν οι τόκοι πού πρέπει να πληρώνει τήν οδηγεί στην εθνική χρεοκοπία. 
 κ. Towers είπε … παράλειψη … ότι … (εξαρτάται από την επιλογή της κυβέρνησης). Με άλλα λόγια, εάν η καναδική κυβέρνηση χρειάζεται χρήματα, θα μπορούσε να πάρει απευθείας από την Τράπεζα του Καναδά, οι άνθρωποι θα πληρώσουν για να επιστρέψουν τα χρήματα στην Τράπεζα του Καναδά και αυτά τα χρήματα που προέρχονται από τους φόρους, με τη σειρά τους θα εισέλθουν σε μια οικονομική υποδομή και δεν θα αυξανόταν το χρέος και οι Καναδοί θα μπορούσαν να ευημερούν και πάλι με αυτά τα αληθινά χρήματα -και όχι με χρήματα που επιβαρύνονται με χρέη- ως βάση της οικονομικής δομής τους.
 (Αντιθέτως) … σε ιδιωτικές τράπεζες, όπως η … Royal Bank.Ο Καναδάς θα μπορούσε να εκδώσει τα χρήματατου στην Τράπεζα του Καναδά. Έχει την δύναμη να το πράξει. 
Εν κατακλείδι, έγινε οδυνηρά προφανές, ακόμη και για μένα, μια κοπέλλα δώδεκα ετών, ,ότι έχουμε πέσει θύμα ληστείας και είμαστε εξαπατημένοι από το τραπεζικό σύστημα και απο μια συνένοχη κυβέρνηση. 
Τι πρέπει να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα; 
Τι να κάνουμε για να διασφαλίσουμε ότι η επόμενη γενιά δεν θα βασίζεται σε μια ψεύτικη οικονομία ,για να εξοικονομήσει χρήματα ,που θα την κάνει σκλάβα των τραπεζών; 
Είναι θετικό το γεγονός ότι κανείς δεν ξεχνάεi ότι είναι οι άνθρωποι που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που μετράει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.