# #

1 Ιουν 2012

Δηλαδή??? Έδιναν οι ΣαμαροΒενιζέλοι 3 εκ. Ε για κατασκευή ιστοσελίδας και εξοπλισμό ξενάγησης????

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΕΕΕΕΕ....??

Φράγκος: 

Με 3 εκατομμύρια ευρώ οχυρώνω τον Έβρο και τα νησιά!



Με άμεση παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Φραγκούλη Φράγκου κόπηκε το σκανδαλώδες διαγωνιστικό πρόγραμμα διάθεσης 3 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και εξοπλισμού ξενάγησης στο...
Πολεμικό Μουσείο!

Μάλιστα ο υπουργός ζήτησε να κατέβει το πρόγραμμα άμεσα και από την σελίδα της Διαύγειας, όπου είχε αναρτηθεί.

Σχολιάζοντας το γεγονός σε στενούς συνεργάτες του ο υπουργός και στρατηγός ανέφερε ότι «Με τρία εκατομμύρια ευρώ φτιάχνω δέκα οχυρωματικά έργα στα νησιά και στον Έβρο! Η πολιτική ηγεσία που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές ας αναλάβει τις ευθύνες της και σε ότι αφορά την αναθεώρηση της κοστολόγησης του έργου στο Πολεμικό Μουσείου που δεν θέλω να αμφιβάλω ότι πρέπει να γίνει. Από εμένα, όμως, δεν περνάει τέτοιο πράγμα»!

Καταλαβαίνετε αγαπητοί συνέλληνες?

Ζητούν την ψήφο μας τα λαμόγια, και την ίδια στιγμή κατασπαταλούν χρήματα για την πλάκα τους...

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΕΕΕΕΕ....???

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!


4 σχόλια:

  1. Τι είναι αυτά που λέτε , ο ΥΠΕΘΑ που ήταν μέχρι πριν 4-5 μήνες ; Ή φαντάζεσθε ότι όλα αυτά έγιναν απο την μέρα που ανέλβε ο Αβραμόπουλος. Το πρόγραμμα ξεκίνησε και προχωρούσε πολύ καιρό ίσως και χρόνια ολόκληρα πριν φύγει η υπουργάρα απο την ενεργό υπηρεσία. Αλλά οι φιλοδοξίες μωροφιλόδοξων ανθρώπων που προσπαθούν με την επένδυση στον λαϊκισμό, που είναι η μόδα της εποχής (μηδέ του blog σας εξαιρουμένου). να στήσουν πολιτικές καριέρες που με άλλο τρόπο ούτε στον ύπνο τους δεν θα είχαν δει , οδηγούν σε γελιοότητες αυτού του τύπου. Αυτός ο τύπος δεν έχει καμμία σχέση με το Στρατό , το μόνο που σκέπτεται είναι ο εαυτούλης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζί με το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσατε μέχρι προχτες ανώνυμε συνέλληνα, και αρκετες φορές πριν , πότε εσείς και πότε οι συνέταιροί σας στο έγκλημα του ξεπουλήματος ενός ολόκληρου λαού,οι του ΠΑΣΟΚ... Όσο για τον Αβραμόπουλο...Ξεχνάς την παραγγελία του θανατηφόρου εμβολίου? 14 εκ. εμβόλια !!!!ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που το κρύβουν...

    Αντί να κατακρίνετε τις λαμογιές...Βγαίνετε και τις υπερασπίζεστε!!!

    Και το βρίσιμο δεν σας τιμά....φίλε ανώνυμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛ@ΚΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ, ΑΠΛΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΗΜΕΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΓΡΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και την υποψία συναλλαγής? Που την βάζεις?
    Ότι προλάβουν, λέω εγώ Κίμωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.