# #

1 Ιουν 2012

Εδώ καράβια χάνονται, ηλίθιοι … θέλουν να διαπραγματευτούν!!!!


Εγώ τον Αντώνη τον πιστεύω και σας παρακαλώ μην τον λέτε υποτιμητικά Αντωνάκη.

Ο Αντώνης έχει πειθώ.

300x201 1320967678396 Εδώ καράβια χάνονται, ηλίθιοι ... θέλουν να διαπραγματευτούν!
Έπεισε την Ντόρα Μπακογιάννη να γυρίσει στην ΝΔ και στην πολιτική ενώ είχε πει η ίδια πως αν δεν έμπαινε στην βουλή με την ΔΥΣΗ θα πήγαινε σπίτι της.
Έπεισε έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν έτοιμος να παρατήσει την πολιτική να κάτσει και να αγωνιστεί για την πατρίδα μας, ακόμη και αν οι πολίτες την κατηγορούν πως έχει σχέσεις με την Siemens δείχνοντας της αχαριστία τους .
Έπεισε και έναν ακόμη παραιτημένο (από δικαστικές αποφάσεις και όχι οικειοθελώς ,αλλά δεν έχει σημασία ) από τα πολιτικά πράγματα να επιστρέψει και να αγωνιστεί για το καλό της πατρίδας μας .
Μιλώ για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που τον έπεισε ο Αντώνης να μπει μπροστά και να πείσει τους βορειοελλαδίτες συμπολίτες μου πως πρέπει να ψηφίσουν ΝΔ (ή και Πασόκ αν δυσκολεύονται με το μπλε και τους αρέσει το πράσινο) ξεκινώντας την νέα εποχή για την Ελλάδα μας.
Ο Αντώνης έχει πειθώ.
Έτσι θα πείσει και τους ευρωπαίους εταίρους μας για το καλό της χώρας μας και της Ευρώπης , για αλλαγή στο μνημόνιο.
Θα δυσκολευτεί ίσως αλλά ο Αντώνης είναι για τα δύσκολα.
Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει όπως τα κατάφερε και με τους ...
Ψωμιάδη Μπακογιάννη.
Θα τα καταφέρει και θα κάνει την Ελλάδα μας μεγάλη.
Και για τιμή στους δύο αγωνιστές Ψωμιάδη και Μπακογιάννη θα πρέπει μόλις βγει πρωθυπουργός (με αυτοδυναμία) , να ακυρώσει την καταδικαστική δευτεροβάθμια απόφαση για τον Πανίκα μας και να επιστρέψει στα καθήκοντά του ως νομάρχης.
Επίσης να αλλάξει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να επεκταθεί και σε νομάρχες δημάρχους και γενικά σε κάθε πολιτικό αξίωμα.
Επίσης θα πρέπει να σταματήσει την όποια ερεύνα για την Siemens και για το 1 εκατομμύριο ευρώ του συζήγου της Μπακογιάννη και να αποκαταστήσει την τιμή και την αξιοπρέπεια του ονόματός της και της οικογένειάς της.
Με αυτές του τις πράξεις θα δικαιώσει το κοινό αίσθημα και θα δείξει πως η αδικία πλέον θα πάψει να είναι θεσμός (όπως τόσα χρόνια επιβάλλει η Αριστερά).

Θα έχουμε δικαιοσύνη για όλους τους Έλληνες.

Μια νέα Ελλάδα ξεκινά.
Με τον ΑΝΤΩΝΗ.

Tetragonos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.