# #

31 Μαΐ 2012

Ανήθικοι και φαιδροί, έχουν ξεμείνει οι μόνοι θιασώτες του ίδιου τους αστείου εαυτού...


Βατραχοπηδήματα. . .
 
Ο Σαμαράς διαγράφει την Ντόρα, επειδή ψήφισε το Μνημόνιο 1. 


Ο ίδιος ΄ευλύγιστος΄ καθώς είναι, στήριξε το Μνημόνιο 2 και τώρα μιλά για επαναδιαπραγμάτευση.


  Η Ντόρα είχε πει πριν τις εκλογές του Μαΐου, πως θα παραιτηθεί εάν δεν εκλεγεί και τώρα γυρνάει πίσω σ’ αυτόν που την έδιωξε.
  Η ίδια απαντάει, ότι το σκέφτηκε πάρα πολύ, συγκεκριμένα, το σκέφτηκε πάνω από 10 μέρες(!)


  Κι όλα αυτά για το καλό της χώρας της που καταστρέφεται, για τους ανθρώπους που παίρνουν τη σύνταξή τους και κλαίνε μέσα στις τράπεζες και ποσώς για προσωπικούς της λόγους (π.χ. μια σταθερή καρέκλα, μια αρχηγία ένα κάτι).


  Ο Άδωνις έλεγε και ξεκαθάριζε ότι ...
κάποιοι Νεοδημοκράτες, έχουν μυαλό νηπίου, αν νομίζουν ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα αυτοδιαλυθεί και οι βουλευτές του θα ακολουθήσουν τον μέγα ηγέτη Αντώνη Σαμαρά.


  Τελικά ο ίδιος, ο Βορίδης (με το τσεκούρι του), ο Βελόπουλος («άπαξ προδότης πάντα προδότης» σύμφωνα με δήλωσή του) κι ο Θανάσης ο Πλεύρης (χωρίς τον πατέρα του), σαν μωρά κι αυτά αποφάσισαν να πάνε να παίξουν με τα νήπια της ΝΔ.


  Όχι για μη χάσουν την καρέκλα και το βουλευτικό αυτοκινητάκι, αλλά γιατί αίφνης απέκτησαν κοινές αρχές κι αξίες με τη ΝΔ.


  Μ’ αυτά και μ’ αυτά διαόλισαν τον πρώην πρόεδρό τους (και για πολλούς κουμπάρο) Γιώργο Καρατζαφέρη, σε τέτοιο σημείο, ώστε ν’ αποκαλέσει τον Άδωνι: Άδωνι Μανωλίδη και τον Βελόπουλο ρουφιάνο κι αρουραίο.


  Αυτά εν ολίγοις τα ωραία του σοβαρού πολιτικού μας συστήματος, ενώ ταυτόχρονα έχουμε 1,5 εκατομμύριο άνεργους, 3000+ αυτοκτονίες και 2.2 εκατομμύρια ανθρώπους στο όριο της φτώχειας.


  Επομένως τώρα, γιατί κάποιος δεν λέει σ’ όλους αυτούς –αφού οι ίδιοι δυσκολεύονται να το καταλάβουν- ότι κανείς δε νοιάζεται για τους ίδιους;


  Ανήθικοι και φαιδροί, έχουν ξεμείνει οι μόνοι θιασώτες του ίδιου τους αστείου εαυτού.


  Ανίκανοι, παρωχημένοι και φθαρμένοι, προσπαθούν να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο, μονάχα τα κεκτημένα τους.


  Προφανώς θεωρούν τον λαό μικρόνους και με βραχεία μνήμη κι όσο κι αν διαλαλούν, ότι πήραν και άκουσαν το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, δεν άκουσαν τίποτα, παρά μόνο τον εαυτό τους.


  Με βατραχοπηδήματα η Νέα(;) (Κέντρο)Δεξιά του Αντώνη Σαμαρά, πιστεύει ότι θα ενδυναμωθεί (χωρίς νέο δυναμικό) και θα κερδίσει χαμένες ψήφους στις επικείμενες εκλογές του Ιούνη.


  Μόνο που ξεχνάει το πιο σημαντικό: ότι ο κόσμος τους παρακολουθεί με γνωστές-άγνωστες σκέψεις και διαθέσεις.

Υ.Γ. Για κάποιον μάλλον αδιευκρίνιστο λόγο, στο παραπάνω κείμενο το ΠΑΣΟΚ ξεχάστηκε ή διαγράφηκε εντελώς.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.