# #

1 Ιουν 2012

Έδιωξε το τουρκικό πλοίο υποκλοπών ο «Θαλάσσιος Γρύπας»!


Το πλοίο ηλεκτρονικής παρακολούθησης Tσαρνταλί (ÇANDARLI ) και η κορβέτα «Μπαντίρμα» του τουρκικού Στόλου παρακολουθούσε από κοντά την πυραυλική δραστηριότητα- άσκηση του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού  και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας »Θαλάσσιος Γρύπας » που έγινε χθές ανοικτά της Κρήτης.

Μάλιστα κάποια στιγμή το πλοίο υποκλοπών Τσανταρλί μπήκε για λίγο στην δεσμευμένη με ΝΟΤΑΜ περιοχή οπότε ο εκτελών χρέη διοικητή  της άσκησης ειδοποίσε το τουρκικό πλοίο στην επίσημη συχνότητα να απομακρυνθεί αμέσως  - όπως και έγινε!
Εκτιμάται πως το Τσανταρλί κατέγραψε ...τόσο τις βολές των βλημάτων επιφανείας-επιφανείας,αέρος επιφανείας (από το Μιράζ 20000)  όσο και την αναχαίτιση του EXOCET από τον Sea Sparrow. »Ας το καταγράφουν ότι θέλουν  για να ….μαθαίνουν διότι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα!» σχολίασε ανεπίσημα ένας αξιωματούχος.

Είναι γεγονός ότι τέτοιες αναχαιτίσεις  κάνουν μόνο Ναυτικά όπως των ΗΠΑ,της Βρετανίας της Ολλανδίας, της Γερμανίας  και μέχρι εκεί. Οι γείτονες δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο ποτέ.

Η παρουσία του πλοίου στην περιοχή αποσκοπούσε στην καταγραφή  συχνότητας και τον τρόπο λειτουργίας του ραντάρ των βλημάτων που χρησιμοποιήθηκαν, χωρίς να ξέρουν ότι  τα τσακάλια της Πληροφορικής  και του Κυβερνοπολέμου του ΓΕΕΘΑ  μαζί με άλλους επιστήμονες έχουν μετατρέψει τα »ιχνη» με αλγορίθμους και έχουν προσομοιώσει άλλα  για …μπέρδεμα! 

Μάλιστα  έχουν εφαρμόσει κώδικα με εναλλαγή ώστε ποτέ να μην είναι ίδιο το »’ίχνος»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.