# #

18 Νοε 2011

Οι "δημοκρατες", συνεργατες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, στη Ροδόπη προκαλούν την μέρα της επετείου του Πολυτεχνείου!




Τα κατάλοιπα της χούντας των Συνταγματαρχών, τα οποία αποφάσισε ο Γιώργος Παπανδρέου να συνομιλήσει και να φέρει στην κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας», προκαλούν ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου!




 Σε ανακοίνωση τους με τίτλο «Όχι στον μύθο του Πολυτεχνείου» κάνουν λόγο για γιορτή – προπαγάνδα της Αριστεράς και τονίζουν πως ποτέ δεν υπήρξαν νεκροί εκείνη την εποχή! 

Η ανακοίνωση της ΝΕ Ροδόπης του ΛΑΟΣ, έχει ως εξής:

«17 Νοεμβρίου 1973. Στον χώρο του Πολυτεχνείου Αθηνών οι φοιτητές ξεκινούν την εξέγερση που έμελε να αποτελέσει την αρχή για την ανατροπή της δικτατορίας των συνταγματαρχών με αποτέλεσμα το θάνατο πολλών φοιτητών από τις δυνάμεις καταστολής της χούντας.
Αυτό είναι το κεντρικό νόημα όσων μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα από την τρυφερή τους ακόμη ηλικία στις ...σχολικές γιορτές για το Πολυτεχνείο. Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα φρόντισε γι’ αυτό θεσπίζοντας την γιορτή και μάλιστα τιμώντας την τουλάχιστον ισάξια με τις δύο άλλες εθνικές μας γιορτές. Η πραγματικότητα βεβαίως είναι διαφορετική:
ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν ανέτρεψε καμία Χούντα. Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος και εγκαθιδρύθηκε ως δικτάτορας ο Ιωαννίδης, ο οποίος παραιτήθηκε τον Ιούλιο με τα γεγονότα της Κύπρου.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ: “Νεκροί του Πολυτεχνείου”.
Τιμούμε κάθε χρόνο γενικά και αόριστα τους δήθεν νεκρούς του Πολυτεχνείου χωρίς ονόματα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξαν. Τόσο η έρευνα του εισαγγελέα Τσεβά, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1974 και κατέληξε ότι δεν υπήρξε νεκρός εντός του Πολυτεχνείου - όσο και η επίσημη αναφορά του σοσιαλιστή αστυνομικού διευθυντή Γιώργου Σαμπάνη το 1981 τον οποίο είχε αποτάξει η Χούντα και είχε κάθε λόγο να ψευδολογήσει εις βάρος της Χούντας - αναφέρει ότι δεν υπήρξε κανείς νεκρός στον χώρο του Πολυτεχνείου και αναφέρει 12 νεκρούς για το τριήμερο των ταραχών σε όλη την Αθήνα και χωρίς να σχετίζονται με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.
Η προπαγάνδα όμως της Αριστεράς με την σύμφωνη γνώμη του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσαν αυτήν την ψεύτικη γιορτή για να αναδειχθούν πολιτικά στελέχη ως γενιά του Πολυτεχνείου και να φέρουν την χώρα εδώ που την έφεραν. Στην απόλυτη καταστροφή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.