# #

19 Νοε 2011

Το δύσκολο βράδυ του Άδωνι....


 
Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, τέσσερις άγνωστοι επιχείρησαν να εισέλθουν στο σπίτι του υφυπουργού Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο αστυνομικός που φρουρούσε το σπίτι της οικογένειας αντιλήφθηκε έγκαιρα τις ενέργειες των ανδρών με αποτέλεσμα να τους απειλήσει με το υπηρεσιακό του όπλο και οι επίδοξοι διαρρήκτες να τραπούν σε άτακτη φυγή. Λίγο αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Και οδηγήθηκαν στο τμήμα Π. Ψυχικού.

Κατά την διάρκεια των ανακρίσεων αποκαλύφθηκε ότι οι τέσσερις επίδοξοι διαρρήκτες δεν είχαν ως σκοπό την κλοπή ή την τέλεση κάποιου αδικήματος. Το μόνο που ήθελαν ήταν να δουν τον Α. Γεωργιάδη από κοντά και συγκεκριμένα την ώρα που αναπαύεται πλάι στην σύζυγό του Ευγενία. Ο αρχηγός της “συμμορίας” γνωστός με την κωδική ονομασία...“Διομήδης” είναι γνωστός αρχαιοδίφης και συγκεκριμένα θαυμαστής του Πλάτωνα και του Θουκυδίδη. Έπεισε λοιπόν τους τρεις φίλους του, να εισβάλουν στην οικία Γεωργιάδη για να του ζητήσουν αυτόγραφο και να συζητήσουν για την στρατηγική του Αλκιβιάδη κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο με τον κορυφαίο βουλευτή.

Όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ο υφυπουργός Ναυτιλίας, μετέβη αμέσως στο αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει την απελευθέρωση των τεσσάρων κρατουμένων, καθώς όπως αποδείχθηκε όλα ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση. Οι κρατούμενοι, αφού τον ευχαρίστησαν για την μεγαλοψυχία που τον διέκρινε,  του ζήτησαν να τους επιτρέψει να του φιλήσουν το μάγουλο και να τους δώσει μία τούφα από τα κατάμαυρα και γεμάτα ζελέ μαλλιά του. Ο κ. Γεωργιάδης, έκπληκτος με την αγάπη του λαού προς το πρόσωπο του δέχτηκε με ευχαρίστηση τους όρους των τεσσάρων  αλλά δεν είχε ψαλιδάκι για να κόψει την τούφα. Έστειλε, πάραυτα, τον οδηγό του στο κοντινότερο περίπτερο για να αγοράσει το πολυπόθητο ψαλίδι και να προσφέρει μερικές τρίχες στους θαυμαστές του.

Πληροφορίες από το πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρουν ένταση κατά την επιστροφή του κ. Γεωργιάδη στο σπίτι. Η σύζυγός του Ευγενία ήταν έξαλλη με τις πράξεις του. Πηγές που πρόσκεινται στο περιβάλλον στου ζευγαριού κάνουν λόγο για εκνευρισμό της κ. Μανωλίδου καθώς οι θαυμαστές ήθελαν να συναντήσουν τον Άδωνι και όχι εκείνη.

 Η γνωστή παρουσιάστρια είναι έντονα εκνευρισμένη επειδή μπαίνει σιγά σιγά στο παρασκήνιο και τον πρώτο λόγο στη δημοσιότητα και την δημοφιλία έχει πια ο σύζυγος της.
 http://www.ellinofreneia.net/details.php?id=1868

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.