# #

13 Μαρ 2011

Ποια είναι η κρυφή ατζέντα Γιώργο;




Η ιστορία επαναλαμβάνεται για την Ελλάδα, αυτή τη φορά όχι ως φάρσα αλλά ως τραγωδία. Και ηθικός αυτουργός του νέου εγκλήματος που συναποφασίστηκε στις Βρυξέλλες είναι ο ίδιος ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου. Ο ίδιος που έβαλε την υπογραφή του ένα χρόνο πριν στο Μνημόνιο, συμφώνησε με την Α. Μέρκελ ένα ακόμη δεσμευτικό συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας που θα δεσμεύει και τις επόμενες κυβερνήσεις και τις επόμενες γενιές. Όμως κάποιοι, αυτές τις ώρες της «εθνικής επιτυχίας» που λέει η κυβέρνηση, μιλούν για «κρυφή ατζέντα» η οποία θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Διότι ο κόσμος πλέον είναι υποψιασμένος από τα κόλπα του ΠΑΣΟΚ.
Αν κάποιος πάρει τις δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου θα καταλάβει το μέγεθος...
της ντροπιαστικής συμφωνίας που κρύβουν από τον ελληνικό λαό. Σύμφωνα με τα όσα είπε η κ. Μέρκελ «Η Ελλάδα χρειάζεται επιπρόσθετες προσπάθειες που θα πρέπει να κάνει».
Τι σημαίνει επιπρόσθετες προσπάθειες; Σημαίνει ένα νέο Μνημόνιο μέχρι το 2023 με πολύ σκληρή δημοσιονομική προσαρμογή, δηλαδή άγρια λιτότητα ώστε να πείθουμε κάθε φορά τους δανειστές μας ότι είμαστε στο δρόμο που οι ίδιοι έχουν χαράξει. Αυτές οι επιπρόσθετες προσπάθειες (οι οποίες δεν αφορούν τα 50 δις ευρώ από την κρατική περιουσία) σημαίνει ότι θα ξανανοίξουν ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό και εργασιακό, θα υπάρξουν νέες αυξήσεις σε φόρους, στον ΦΠΑ, στα ακίνητα, θα υπάρξει περαιτέρω «κούρεμα» μισθών μέσω του ενιαίου μισθολογίου, θα μειωθούν ακόμη περισσότερο οι δαπάνες για υγεία και παιδεία και για τις υπόλοιπες κοινωνικές παροχές, όπως το επίδομα ανεργίας.

Η κ. Μέρκελ στη συνέχεια των δηλώσεών της λέει επίσης «θα πρέπει να βρεθούν 50 δις από την δημόσια περιουσία ενώ σχετικά με την αντιμετώπιση του ελλείμματος και του χρέους θα πρέπει να υπάρξει ρύθμιση.
Τι εννοεί όταν λέει ρύθμιση; Και ο ποιο αδαής είναι σίγουρος ότι σημαίνει νέο Μνημόνιο και τίποτε άλλο. Δεν χόρτασε με το αίμα τόσων μηνών η κ. Μέρκελ θα πρέπει να ξαναρυθμιστεί η ελληνική κοινωνία και να κάνει θυσίες ακόμη μεγαλύτερες από αυτές που ήδη έχει κάνει.
Μήπως, ακούσατε καθόλου για όλα τα παραπάνω στις πανηγυρικές δηλώσεις του κ. Παπανδρέου; Φυσικά και όχι, διότι αυτά περιλαμβάνονται στην κρυφή ατζέντα που συμφωνήθηκε. Διότι δεν ήταν τρελή η κ. Μέρκελ μέχρι την Πέμπτη το βράδυ να είναι σκληρή με την Ελλάδα και την Παρασκευή να ξύπνησε να θυμήθηκε πόσο… γοητευτικός είναι ο κ. Παπανδρέου και να του έκανε δώρο μια πιο ήπια απόφαση.
Είμαστε λοιπόν σίγουροι ότι υπάρχει μυστική συμφωνία η οποία θα ξεδιπλωθεί σιγά – σιγά. Έτσι έγινε και με το Μνημόνιο 1. Ο κόσμος πίστευε ότι μέχρι το 2013 θα κάνει υπομονή και μετά θα γίνουν όλα όπως πριν. Μέχρι και επιστροφή συντάξεων και μισθών ονειρεύονται κάποιοι αμετανόητοι Πασόκοι.
Αν επομένως, υπάρχει συμφωνία για νέο Μνημόνιο είναι επιβεβλημένη υποχρέωση της κυβέρνησης να το φέρει στη Βουλή και να δεσμευτεί ότι θα ψηφιστεί με πλειοψηφία 180 βουλευτών, κι όχι 151. Μόνο έτσι θα έχει νομιμοποίηση ή μάλλον η καλύτερη νομιμοποίηση είναι η προσφυγή στις κάλπες και να μιλήσει ο λαός αν θέλει σκληρή λιτότητα για τα επόμενα 12 χρόνια.
 πηγη

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι επιβιωνουν ...πουλωντας τη γης μας και κερδοσκοπωντας εις βαρος της "χωρας τους"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΛΑΙΡΗ
    ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ
    Δ Ε Ν ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΑΝ ΔΕ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ
    Δ Ε Ν ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!..........
    ΚΛΑΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.