# #

18 Μαρ 2011

Θ.Πάγκαλος: "Ο Α.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν αντάρτικο"...Χο..Χο..Χο..



ImageΤον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στελέχη του στην περιοχή κατονομάζει ως υπεύθυνους του γιαουρτώματος που δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος από κατοίκους της Κερατέας την ώρα που έτρωγε σε ταβέρνα στα Καλύβια. Και όχι μόνο αυτό: Κατηγορεί το κόμμα της αριστεράς και τον Α.Τσίπρα ότι ... ετοιμάζουν αντάρτικο!
Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του η επίθεση διοργανώθηκε και εκτελέστηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «προωθούν την στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού των Βουλευτών και των Υπουργών του κυβερνώντος κόμματος για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου».
Ο αντπρόεδρος της κυβένησης υποστηρίζει ότι «ένας τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε μία σπασμένη καρέκλα με στόχο τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον χτύπησε στον δεξί ώμο προκαλώντας του μώλωπες». Ο
αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κάνει προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «στην Κερατέα κάνει τη μεγάλη του πρόβα για την διεξαγωγή αντάρτικου εναντίον του κράτους».

Ιδού η ανακοίνωση του Πάγκαλου:
«Χθες το βράδυ (16/3/2011) ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ..
όπως κάνει κάθε χρόνο, είχε καλέσει 11 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να φάνε και να συζητήσουν, σε μια ταβέρνα της εκλογικής του περιφέρειας που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο των Καλυβίων.

Οι γνωστοί μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προωθούν την στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού των Βουλευτών και των Υπουργών του κυβερνώντος κόμματος για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου, άδραξαν την «ευκαιρία». Καθώς η συγκέντρωσή τους στο μπλόκο της Κερατέας όπου σκόπευαν να επιτεθούν στις αστυνομικές δυνάμεις ήταν τόσο ολιγάριθμη που δεν τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν το στόχο τους εκεί, έσπευσαν να μετακινήσουν περίπου 50 άτομα στα Καλύβια όπου τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα γι’ αυτούς.

Πράγματι, ήρθαν έξω από την ταβέρνα και επί δύο και πλέον ώρες έβριζαν, χυδαιολογούσαν και έκαναν αισχρές χειρονομίες προς τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τη σύζυγό του η οποία συμμετείχε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο παρακείμενο Δημαρχείο και ήρθε μόλις πληροφορήθηκε τα επεισόδια.

Επειδή ο κύριος Τσίπρας ζητάει με επιθετικό ύφος ονόματα προσπαθώντας έτσι να δημιουργήσει σύγχυση, αυτή τη φορά θα αναφέρουμε τους πρωταγωνιστές ώστε να μην τσακώνονται μετά σε διάφορα blogs για το ποιος ήταν πιο μεγάλος «λαϊκός αγωνιστής». Διοργανωτής των επεισοδίων όπως και όλων των προηγουμένων τραμπουκισμών στα μπλόκα της Κερατέας είναι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μελέτης Πόγκας και ο πρώην Δήμαρχος Κερατέας κ. Σταύρος Ιατρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.