# #

19 Ιουν 2010

προγκρόμ διώξεων ξεκίνησε χτες το πρωί σε blogs

Ενα προγκρόμ διώξεων ξεκίνησε χτες το πρωί σε blogs που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα blogspot της Google!
Εμείς έχουμε εντοπίσει τρία blogs που έκλεισαν συν το.....
δικό μας που υποχρεωθήκαμε να δώσουμε το κινητό μας τηλέφωνο για να μας στείλουν κωδικό επαλήθευσης και να ξαναλειτουργήσει το blog.
Τη φίμωση έχουν υποστεί τα blogs τουΜπαρμπανίκου,του παπα-Ηλία και το Φρέσκο Πράμα.
Δεν γνωρίζουμε ποιοι λόγοι ανάγκασαν τη Google να κλείσει τα ιστολόγια των συναδέλφων,σε μας έγραφε πως είχε παρατηρηθεί "ύποπτη δραστηριότητα" χωρίς να μας εξηγούν από ποιους και τι ακριβώς σημαίνει "ύποπτη δραστηριότητα"!
Είναι τουλάχιστον παράλογο......
 να κατεβάζουν ελεύθερες και μαχητικές σελίδες που γράφουν μόνο αλήθειες και σατιρίζουν έξυπνα την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.
Αφού είναι γνωστό πως και στη Google μπορεί κάποιος να ανοίξει άλλη σελίδα και μπορεί να φιλοξενηθεί ελεύθερα σε πάρα πολλές άλλες πλατφόρμες.Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να χάνεται πολύτιμο υλικό και συν τοις άλλοις η Ελλάδα μας να κατηγορείται και για λογοκρισία.
Εντύπωση μας κάνει που οι φίλοι του blog Troktiko που όλοι σχεδόν οι bloggers το στηρίξαμε οσάκις αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα στην υπόθεση.
Να σημειώσουμε πως o Μπαρμπανίκος "εκπέμπει" από τη διεύθυνση http://arvanitis.wordpress.com και ο παπα-Ηλίας από την http://papailiasyfantis.wordpress.com,για το φίλο από το Φρέσκο Πράμα δεν έχουμε καμία πληροφορία.
http://zeidoron.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.