# #

15 Ιουν 2010

Προταση μπλοκερ....Να ιδρυσουμε νεο κομμα....



Παιδιά, μία πρόταση, να ιδρύσουμε εμείς οι πολίτες ένα νέο κόμμα και να κατέβουμε στις εκλογές. Να βρούμε ικανούς ανθρώπους, μορφωμένους, ανθρώπους που αγαπούν την πατρίδα. Ανθρώπους έτοιμους να δουλέψουν σκληρά για το καλό της πατρίδας. Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς λαμογιές, χωρίς να κοιτούν μόνο πως θα πλουτίσουν από τον κόπο των Ελλήνων. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τις κερδίσουμε! Ας ενωθούμε όλοι οι Έλληνες εναντίον όλων αυτών που κατέστρεψαν την πατρίδα μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε! Οικονομικό πόλεμο αυτοί, θα τους τρελάνουμε εμείς με νίκη στις εκλογές. Η πρώτη αλλαγή που θα επιφέρει η νέα κυβέρνηση είναι: ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ! Να τους βάλουμε ΟΛΟΥΣ μέσα!

Ρε παιδιά ας σώσουμε την πατρίδα μας μόνοι μας. Δε βλέπετε τι γίνεται; Έχουμε χάσει την Εθνική μας κυριαρχία. Δε μας ανήκει πλέον η χώρα μας. Σε λίγο θα χάσουμε τη Θράκη, θα χάσουμε την Κρήτη. Ας αντισταθούμε! Για τα παιδιά μας.Ας αγαπήσουμε επιτέλους τον τόπο μας και ας κάνουμε ότι μπορούμε για να τον σώσουμε.!

Δεν είμαι ούτε εθνικιστής, ούτε φασίστας, ούτε ακροδεξιός, ούτε τίποτα.

Ένας απλός πολίτης είμαι που αγαπώ τον τόπο μου και είμαι περήφανος που γεννήθηκα ΕΛΛΗΝΑΣ!


...........http://neokommatora.blogspot.com/...

2 σχόλια:

  1. Αν και εκλεγεί ένα κομμα χωρίς νύχια στε όλη τη σάρκα του κράτους και παρακράτους, θα το σκίσουν τις σάρκες του οι κομματικοί μηχανισμοί διαφθοράς, κολυσιεργόντας και παραπέμποντας στις καλένδες κάθε εντολή. Η μονιμότητα των κομματικών στοιχείων (συνδικαλιστών και μετέπειτα βουλευτών) είναι το καρκίνωμα της Εκλλάδος.

    Εδώ τα δύο μεγάλα κόματα τρώνε από τα ίδια τσουκάλια, και δείτε πόσες ανωμαλίες προκαλούν ο ένας στον άλλον, μαλώνοντας για το μεγαλύτερο κουτάλι. Και εσύ έρχεσαι στη σούπα με κινέζικα τσοπστικς

    Μάλλον για μεζέ έρχεσαι, να σε έχουν για ορεκτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναδημοσιευσα την προταση ενος μπλοκερ απλως....ισως γιατι εγω δεν εχω καποια καλυτερη....μηπως εχεις εσυ?
    μηπως καποιος αλλος?.......ισως κατι πρεπει να προτεινουμε ολοι μας....το πιο ευκολο ειναι να κατηγορουμε τους παντες και τα παντα , και οταν ερχεται η ωρα...ψηφιζουμε τους λυκους...μαλλον τελικα ....προβατακια ειμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.