# #

14 Ιουν 2010

ανεξαρτητος κι αυτος??? αντε σιγα..σιγα ολοι ανεξαρτητοι...και οι τρακοσιοι..


Με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κιλτίδης ανακοίνωσε πριν από λίγο την ανεξαρτητοποίησή του. Ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Κιλτίδης εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος για τη στάση του κόμματός του όταν το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση του Βατοπεδίου....
.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός διατύπωσε φόβους ότι στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής για το Βατοπέδι «του την έχουν στημένη» επισημαίνοντας ότι το κόμμα του τον αφήνει ακάλυπτο.
Ο Κώστας Κιλτίδης απορρίπτει τις εις βάρος του κατηγορίες και βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον πρώην πολιτικό του προϊστάμενο Αλέκο Κοντό. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, ο βουλευτής του Κιλκίς διένειμε στη Βουλή φάκελο με υπερασπιστικά για τις θέσεις του έγγραφα κατηγορώντας τον Αλέκο Κοντό ότι «ψεύδεται» σε όσα του αποδίδει για «υπέρβαση αρμοδιοτήτων» στο ζήτημα του αποχαρακτηρισμού του δάσους της Ουρανούπολης που διεκδικούνταν από τη Μονή Βατοπαιδίου.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση του Κώστα Κιλτίδη δημιουργεί νέο σκηνικό καθώς ανήκει στον στενό πυρήνα των πολιτικών φίλων ....http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/06/blog-post_1041.html.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.