# #

16 Ιουν 2010

Ο Σαμαρας ουδέποτε υπολόγισε τον πρώην υφυπουργό στην πολιτική ή την κοινοβουλευτική δύναμη του κόμματός του


Η διάσταση που υπήρχε όλους τους τελευταίους μήνες στις πολιτικές σχέσεις της Ρηγίλλης με τον κ. Κ. Κιλτίδη οδήγησε χθες στην... έκδοση «πολιτικού διαζυγίου», το οποίο -ωστόσο- δεν αιφνιδίασε κανέναν στο εσωτερικό της ΝΔ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «μετρά» από χθες 89 βουλευτές, αλλά ο ίδιος ο κ. Σαμαράς δεν ανήκει στους... λυπημένους από την ανεξαρτητοποίηση Κιλτίδη, με δεδομένο ότι ουδέποτε υπολόγισε τον πρώην υφυπουργό στην πολιτική ή την κοινοβουλευτική δύναμη του κόμματός του.Οι σχέσεις του κ. Κιλτίδη με την κυρία Μπακογιάννη, αλλά και με τον κ. Καρατζαφέρη (ο οποίος χθες του έπλεξε το εγκώμιο), αλλά και η εμπλοκή του στην υπόθεση του Βατοπεδίου, ήταν τα στοιχεία που είχαν δημιουργήσει την απόσταση μεταξύ του ίδιου και της Ρηγίλλης.


Συνεργάτες του κ. Σαμαρά χαρακτήρισαν ως απολύτως αναμενόμενη .την κίνηση Κιλτίδη, αλλά απέφυγαν να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν την πληροφορία ότι ουσιαστικά η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Κιλκίς είναι η απαρχή ενός νέου κύκλου διαγραφών των προσώπων που εμπλέκονται σε σκάνδαλα.Χθες, πάντως, ο κ. Κιλτίδης και με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση με το Βατοπέδι, με επιστολή που απέστειλε νωρίς το πρωί στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται. Στη δημόσια τοποθέτησή του, που ακολούθησε, εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά, τον οποίο κατηγόρησε ότι «έχει παγιδεύσει το κόμμα στον εκφυλισμό».


«Τη στιγμή που η πατρίδα μας βρίσκεται στη δυσκολότερη οικονομική κατάσταση μεταπολιτευτικά και ο λαός δοκιμάζεται αναζητώντας ελπίδα και προοπτική» -είπε χαρακτηριστικά- «ο κ. Σαμαράς και οι περί αυτόν στη ΝΔ επιδίδονται σε εσωτερικές αναδιατάξεις και εκκαθαρίσεις. Το πολιτικό σύστημα αποσυντίθεται και ο εμφύλιος πόλεμος μαίνεται μεταξύ προσώπων, ούτε καν ομάδων. Ζούμε τον ατομισμό της μάζας και η ΝΔ ως αντιπολίτευση πλέον έχει παγιδευτεί στο πλαίσιο του εκφυλισμού, αντί του αναγεννητικού ρόλου κάθε αντιπολιτεύσεως............http://alexandria323232.blogspot.com/

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.