# #

19 Ιουν 2010

Ετοιμη η Ρομα για τον Νινη...Που να παιζε και στο Μουντιαλ...

Το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Σωτήρη Νίνη φέρεται να παίρνει σάρκα και οστά. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα οι «τζιαλορόσι» εξετάζουν πολύ σοβαρά να κάνουν πρόταση στον άσο του Παναθηναϊκού.
Οι άνθρωποι της Ρόμα είχαν εντυπωσιαστεί από τον νεαρό άσο στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για το Γιουρόπα Λιγκ και πλέον είναι διατεθειμένοι να βγάλουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους που χρειάζονται για τη ρήτρα του 20χρονου μέσου. Ο ιταλικός σύλλογος θέλει τον Έλληνα για τη θέση του Ζούλιο Μπαπτίστα καθώς η απόκτηση του Σάντσεθ της Ουντινέζε είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Μάλιστα, σε ιταλικό δημοσιεύμα φιλοξενούνται δηλώσεις του Βίκτορ Μουνιόθ, ο οποίος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Νίνη, τον οποίο είχε ανακαλύψει κατά την θητεία του στον Παναθηναϊκό. «Σε ηλικία 17 ετών ο Νίνης ήταν καλύτερος από οποιονδήποτε στην ομάδα. Θα ήταν μια φανταστική μεταγραφή για τη Ρόμα αφού είναι ένας παίκτης με πολλά προσόντα. Θα του πάρει λίγο διάστημα να προσαρμοστεί στο Καμπιονάτο, αλλά πρέπει να του δείξουν εμπιστοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.