# #

19 Ιουν 2010

Με τσίπουρο από τη Μακεδονία, τσικουδιά και μεζέδες από την Κρήτη, λαδοτύρι από την Λέσβο και σαραγλί από τη Θεσσαλονίκη,....

Με τσίπουρο από τη Μακεδονία, τσικουδιά και μεζέδες από την Κρήτη, λαδοτύρι από την Λέσβο και σαραγλί από τη Θεσσαλονίκη, τα εγκαίνια στο «Στέκι του Πατριώτη» την Κυριακή 20 Ιουνίου στην Αρμοδίου 14 στο κέντρο της Αθήνας. Προσκεκλημένοι όλοι οι Έλληνες και Φιλέλληνες, σε αδελφική συνάντηση γνωριμίας. Σε αυτήν την συνάντηση, ως δείγμα φιλίας και αδελφοσύνης, οι οργανώσεις του Πατριωτικού Μετώπου από όλη την Ελλάδα, στέλνουν στους Αθηναίους Πατριώτες την αγάπη τους αλλά και τα δώρα τους, προϊόντα χαρακτηριστικά της περιοχής τους. Ζητώντας από τους συμπατριώτες τους της πρωτεύουσας, να βάλουν μόνο την αγάπη τους, στο ταπεινό αυτό τραπέζι που με περισσή φροντίδα οργανώνουν οι νεολαίοι του Κινήματος. Ένα ταπεινό και απέριττο τραπέζι, που συνάμα κρύβει όλη την μεγαλοσύνη της αλληλεγγύης της ελληνικής φυλής, η οποία «νάτη πετιέται», μπροστά στον κοινό εχθρό της Πατρίδας και του Λαού μας. Έναν άθλιο και ύπουλο εχθρό,..........
 που βάλθηκε να ξεριζώσει τα βαθειά θεμέλια αυτού του λαού, την κοινωνική του συνοχή, την ιστορική του συνέχεια, την αξιοπρέπειά του, τις ρίζες του που φθάνουν ως τις βαθύτερες αρχές των εννοιών της Δημοκρατίας των αρχιμαστόρων προγόνων μας.


Έτσι η Κρήτη στέλνει τσικουδιά και μεζέδες, η Μακεδονία τσίπουρο, η Μυτιλήνη το λαδοτύρι, η Θεσσαλονίκη τα περίφημα γλυκά της και άλλες περιοχές φυσικά το δικό τους κέρασμα. Οριοθετώντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο, και την πρόταση του Πατριωτικού Μετώπου, για επιλογή ελληνικών και μόνο ελληνικών προϊόντων, για να ξεμπερδεύουμε όσο συντομότερα γίνεται με τις πολυεθνικές, οι οποίες από τη μια πλασάρουν τα άθλια προϊόντα τους σε υπερδιπλάσιες τιμές από ότι στις χώρες καταγωγής τους και από την άλλη, κατακλέβουν την ελληνική οικονομία, στέλνοντας τις εισπράξεις τους στις όποιες υπερατλαντικές και μη πατρίδες τους.


Σε αυτή τη μάζωξη, δεν πρέπει να λείπει κανείς Έλληνας Πατριώτης. Από οποιοδήποτε ιδεολογικοπολιτικό χώρο και αν προέρχεται. Το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν ξεχωρίζει τους Έλληνες, σε «αριστερούς-δεξιούς», «προοδευτικούς-συντηρητικούς». Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά: Όποτε αυτός ο λαός έκανε θαύματα, τα έκανε όταν έδωσε το χέρι στον συμπατριώτη του. Όποτε η Πατρίδα αυτή σώθηκε, σώθηκε από τα ίδια της τα παιδιά. Και τώρα είναι η ιστορική στιγμή, να πάρουμε την υπόθεση της Πατρίδας και του Λαού μας στα χέρια μας, εμείς ο απλός Λαός.


Φυσικά και ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνουμε στους φίλους ελεύθερους bloggerάδες, οι οποίοι είναι οι μόνοι που βοήθησαν και βοηθούν να ακουστεί η φωνή μας, από τον πλήρη αποκλεισμό που έχουν επιβάλλει τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων στο Πατριωτικό Μέτωπο.
Ελάτε λοιπόν να τους δείξουμε πως «των Ελλήνων οι Κοινότητες, ζούνε σε άλλο γαλαξία». Ελάτε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους νεκροθάφτες του γένους μας πως «είμαστε ακόμη ζωντανοί στη σκηνή», ελάτε να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στους δήμιους της αξιοπρέπειάς μας πως είμαστε η «Ελλάδα που πονάει, η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που αντιστέκεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.