# #

28 Ιαν 2015

Κλειστό το μουσείο Aκρόπολης σε ένδειξη πένθους για την ήττα Σαμαρά!


Με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο αποφάσισε να τιμήσει τον απερχόμενο πρωθυπουργό για την τεράστια προσφορά του στην Καλαματιανή παράδοσηο σύλλογος εργαζομένων του Μουσείου Ακρόπολης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ήττα του Αντώνη Σαμαρά, το ιστορικό Μουσείο πρόκειται να παραμείνει κλειστό για το κοινό την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Επίσης, η ελληνική σημαία που κοσμεί τον εξωτερικό χώρο του μουσείου πρόκειται να ...
κυματίζει μεσίστια καθ’ όλη τη διάρκεια του πένθους.
«Η απόφαση αυτή του συλλόγου μας είναι το ελάχιστο που μπορούσε να γίνει για να τιμηθεί με τον δέοντα τρόπο ο άνθρωπος εκείνος που δεν ξέχασε ούτε για μια στιγμή την καταγωγή του μόλις ήρθε η ώρα της στελέχωσης του μουσείου μας.
Μακάρι και άλλοι άνθρωποι της πολιτικής ζωής να μην ξεχνούσαν τον τόπο προέλευσή τους μόλις τους δινόταν η δυνατότητα για διορισμούς.
Ο σύλλογός μας παρακολούθησε λεπτό λεπτό προς την εξέλιξη της Κυριακάτικης εκλογικής βραδιάς μέσα από το video wall που είχαμε αποφασίσει να στήσουμε μέσα σε κεντρική αίθουσα του Μουσείου.
Δυστυχώς το τέλος της βραδιάς μας βρήκε όλους με δάκρυα στα μάτια και αρνούμενους να πιστέψουμε την συντριβή που υπέστη ο συντοπίτης και ευεργέτης μας.
Ευχόμαστε ο επόμενος Υπουργός Πολιτισμού να είναι από την Καλαμάτα και να έχει το ίδιο πάθος για καταπολέμηση της διαφθοράς που είχε και ο πρώην πρωθυπουργός.
Το Μουσείο Ακρόπολης πρέπει να συνεχίσει να στελεχώνεται αποκλειστικά και μόνο από Καλαματιανούς υπαλλήλους.
Γιατί μόνο όποιος είναι από την Καλαμάτα μπορεί να κατανοήσει την αξία των εκθεμάτων που φυλάσσονται εδώ».
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος από την Καλαμάτα, που εργάζεται στο Μουσείο από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.
Από την Σατιρική Εφημερίδα
komikotragiko.wordpress.com

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/01/blog-post_890.html#ixzz3Q6aHjVNe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.