# #

31 Ιαν 2015

ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ!

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ… ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

kanalarxes

Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου μπήκε με το… δεξί στη διακυβέρνηση της Ελλάδας και από την πρώτη κιόλας ημέρα έσπευσε με δύο καίριες παρεμβάσεις να αποδείξει πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω, έναντι των όσων υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και που είχαν ως αποτέλεσμα να της προσφέρει την εξουσία.
Το μήνυμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας ενημέρωση πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, με αφορμή την ανακοίνωση κατά της Ρωσίας για την κρίση στην Ουκρανία και το τέλος στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ που με κατηγορηματικό τρόπο έθεσε ο Θεόδωρος Δρίτσας ήταν απλά και μόνο τα… προειδοποιητικά πυρά.
Ένα από τα πιο μεγάλα στοιχήματα για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι, βέβαια, το «ξεκαθάρισμα» στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Ηδη, οι «νταβατζήδες» έχουν κάνει την κωλοτούμπα του αιώνα και εκεί που…
έφτυναν και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να αποτρέψουν την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία, τώρα «γλύφουν» και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποτρέψουν το άνοιγμα των σκοτεινών φακέλων που έχουν στα συρτάρια τους…
Το άνοιγμα των βρώμικων υποθέσεων με τα θαλασσοδάνεια και πάνω απ” όλα το άνοιγμα του μεγαλύτερου σκανδάλου όλων των εποχών στο χώρο των Media, με τη… δωρεά στις αδειοδοτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών και την εκχώρηση των ψηφιακών συχνοτήτων στην Digea.
Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Πάνος Καμμένος έχουν δεσμευτεί δημόσια ενώπιον του ελληνικού λαού πως το πάρτι των μεγαλοεκδοτών τελείωσε την Κυριακή. Στις 25 Ιανουαρίου «κλείδωσε» ένα συμβόλαιο τιμής για τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που πλέον ως συνεργαζόμενοι στη νέα κυβέρνηση θα κληθούν να επιλέξουν ένα και μόνο δρόμο.
Το δρόμο της νομιμότητας και τίποτα, μα τίποτα άλλο. Άλλωστε ο κ. Τσίπρας είχε προειδοποιήσει από την Πάτρα τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ που επί σειρά ετών ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις, σύμφωνα με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και μόνο… «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα», τους είπε και ήρθε η ώρα να ξεκινήσει αυτή η απόλυτα δημοκρατική διαδικασία.
Άρχισαν τους εκβιασμούς…
Η πρώτη μεγάλη παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στα Media δεν θα είναι άλλη, από τη δρομολόγηση της διαδικασίας για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την κατάργηση του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ. Ωστόσο, τα δύσκολα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο είναι μπροστά. Ηδη, οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης, στο ενδεχόμενο και μόνο της δημιουργίας ενός πλαίσιου νομιμότητας για την αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των ΜΜΕ, αφού η ιδιωτική ραδιοτηλεόραση λειτουργεί υπό ένα καθεστώς… προσωρινής αδειοδότησης, μετά από συνεχείς κυβερνητικές «χάρες» από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί δισεκατομμύρια ευρώ από τα κρατικά ταμεία.
Οι «νταβατζήδες» ανησυχούν και εκβιάζουν πως αν η νέα κυβέρνηση τολμήσει να ανοίξει το μέτωπο της κατάληψης των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, θα προχωρήσουν στο κλείσιμο των καναλιών και των ραδιοφωνικών σταθμών που ελέγχουν, με αποτέλεσμα να χαθούν θέσεις εργασίας. Τώρα, οι καναλάρχες εκβιάζουν τον Αλέξη Τσίπρα, αν και φρόντισαν στο φινάλε της προεκλογικής περιόδου να ρίξουν γέφυρες επικοινωνίας για το άνοιγμα ενός διαλόγου, με στόχο να αποφύγουν τα χειρότερα γι” αυτούς, αποτρέποντας τα καλύτερα για τον ελληνικό λαό από τα κρατικά έσοδα που θα έρθουν από το διαγωνισμό για την απόκτηση των ψηφιακών αδειών…
Ιδιωτικές επιχειρήσεις «εκβιάζουν» την κυβέρνηση πως θα απολύσουν τους εργαζομένους τους και θα κλείσουν τις επιχειρήσεις τους επειδή λειτουργούν παράνομα και ο νέος πρωθυπουργός θέλει στην Ελλάδα να λειτουργούν όλα με καθεστώς απόλυτης διαφάνειας και νομιμότητας;
Ας τα κλείσουν, λοιπόν, τα «πειρατικά» τους κανάλια που τους προσέφεραν κέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ λειτουργώντας εκτός νομικού πλαισίου με… προσωρινές άδειες χαρισμένες από το ελληνικό κράτος και ας συνειδητοποιήσουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω σε σχέση με την υλοποίηση των προεκλογικών τους δεσμεύσεων.
Η περίοδος της… αβάντας τελείωσε για όλους. Η νομιμότητα πρέπει να τηρηθεί και όσοι θέλουν να δηλώνουν ιδιοκτήτες καναλιών να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους και όχι στα αποθεματικά των κρατικών, μετά την ανακεφαλαιοποίησή τους με χρήματα του λαού, τραπεζών.
Η ΕΡΤ έκλεισε σε μια νύχτα, καθώς εκεί ο… καναλάρχης Σαμαράς εκτέλεσε το σχέδιο της Μέρκελ και άφησε στο δρόμο 2.800 εργαζομένους.
Ήρθε η ώρα για τους «νταβατζήδες» να πληρώσουν. Και δεδομένων των αποφάσεων που έχει στα χέρια του ο Αλέξης Τσίπρας για το καθεστώς λειτουργίας των ιδιωτικών ΜΜΕ μέχρι σήμερα και βέβαια, την «καθαρή εντολή» που του έδωσε ο ελληνικός λαός, θα πρέπει να κινηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, για την πλήρη αποκατάσταση της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα.
Το πάρτι στην πλάτη του ελληνικού λαού τελείωσε…
Καμία διαπραγμάτευση, κανένας συμβιβασμός ανάμεσα στη νέα κυβέρνηση και τους «νταβατζήδες»…
Ταράξτε τους στη νομιμότητα…
Το έχετε υποσχεθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.