# #

30 Ιαν 2015

Η ξεκάθαρη μομφή του Αλέξη που γκρέμισε την αλαζονεία του Σουλτς! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

Δεν χρειάζεται να ειναι κάποιος έμπειρος ώστε να διακρίνει την απίστευτη ταραχή του Σουλτς κατά την διαρκεια των δηλώσεων του. 


Ήταν προφανές οτι κάτι του χάλασε την ατζέντα οδηγώντας τον σε στροφή 180 μοιρών και παντελή εγκατάλειψη της πολιτικής των απειλών. 


Τι ήταν αυτο;




Η αντρίκια στάση και τοποθέτηση του Αλέξη κατα την διαρκεια της κατ’ ιδίαν συζήτησης των δύο ανδρών. 


Συγκεκριμένα, όταν ο Σουλτς αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε και του επισήμανε: «Γνωρίζετε ασφαλώς ότι μια εκ των βασικών αιτιών απώλειας φόρων, ειναι ο τρόπος λειτουργίας μεγάλων γερμανικων εταιρειών που κάνουν εικονικές ενδοομιλικές συναλλαγές… Ελπίζουμε να σας έχουμε στο πλευρό μας κατά την επίλυση αυτής της κατάστασης!»


Και συμπλήρωσε στον Σουλτς που ήδη είχε αρχίσει να ιδρώνει ότι «υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις απώλειας δισεκατομμυρίων απο το δημόσιο λόγω εταιρικής διαφθοράς όπως επιβεβαίωσε και η… Γερμανική δικαιοσύνη! Και αυτά θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε»!!


Ηταν η πρώτη φορά εδω και πέντε χρόνια που Έλληνας πρωθυπουργός έκοψε το παραμύθι της δαιμονοποίησης των Ελληνων ως φοροφυγάδων και έδειξε έναν Γερμανό πισω από καθε Έλληνα απατεώνα.


Το αποτέλεσμα; 

Η θλιβερή εικόνα του Σουλτς που αντί να κουνά το δάχτυλο, έψαχνε για σωσίβιο στο… Ποτάμι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.