# #

31 Ιαν 2015

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΠΑΡΑΝΟΜΑ» "ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε".


Αν νομίσει κανείς ότι το πολιτικοοικονομικό ξένο και ντόπιο κατεστημένο θα παρατήσει τα όπλα είναι γελασμένος.

Δουλεύει με πλήρες φιλοσοφημένο πρόγραμμα το οποίο γνωρίζει καλά εδώ και δεκαετίες. 

  • Ξεκινάει με  τους λαλίστατους ακροδεξιούς να σπέρνουν την τρομοκρατία στον Ελληνικό λαό, πάντα μέσα από το συστημικά ΜΜΕ,  λέγοντας πως  «η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα σημαίνει πιστωτικό γεγονός», «αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλω τα λεφτά μου στο εξωτερικό» κλπ, με αποτέλεσμα  την υποβάθμιση των... αξιών ώστε να φέρνουν στα μέτρα τους και να αποπροσανατολίζουν την κυβέρνηση  του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Στα μετόπισθεν παράγουν και νομιμοποιούν μέσω της βουλής νέα στελέχη με φερέφωνα κόμματα τύπου «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» και να εξαπλώνονται σαν την Λερναία Ύδρα.
  • Σε τρίτη γραμμή, γόνοι γνωστών οικογενειών οι οποίοι εδώ και 100 χρόνια έχουν αυτοχρηστεί ως «διαχειριστές» του τόπου, παρακολουθούν ετοιμοπόλεμοι καθοδηγώντας το σύστημα.  
  •  Τέλος, για να κλείσει το πάζλ, καραδοκούν και επεμβαίνουν οι οικονομικοί παράγοντες ώστε να δώσουν το τελικό χτύπημα, κλείνοντας την κάνουλα των τραπεζών αφού έχουν φροντίσει να γεμίσουν τα ταμεία τους με τις δικές μας εισφορές και φόρους έχοντας «υποστεί» τρείς ανακεφαλαιώσεις, δηλαδή μας έχουν κλέψει πάνω απο 100 δις ευρώ.
Και ενώ όλα τα παραπάνω είναι σε εξέλιξη, βλέπουμε σήμερα στα συστημικά ΜΜΕ απροκάλυπτα πλέον να αμφισβητούν την απλή λογική με την ο οποία ο Έλληνας Πρωθυπουργός έβαλε τους επιτετραμμένους της Ευρώπης των Μεγάλων Δυνάμεων στη θέση τους, λέγοντας οτι, το πρόγραμμα με το οποίο μας «βοηθάτε» δεν αποδίδει, γιατί από το 120% το ΑΕΠ έφτασε στο 180%  με 1.500.000 ανέργους και 2.500.000 στο όριο της φτώχιας»….

«σταματάμε το πρόγραμμα και δεν αναγνωρίζουμε τους φρικτούς υπαλληλίσκους ως επιβλέποντες, γιατί με τις υποδείξεις τους , ξεπουλάμε την χώρα, ανατροφοδοτώντας το χρέος, δηλ την φτώχια»,δήλωσε με απλά λόγια ο νέος Υπουργός οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκης.

Σήμερα τα δύο συστημικά ΜΜΕ με ανανεωμένους τους εκπροσώπους του συστήματος, ως λερναία Ύδρα, βγάζει το μεν ένα την κουμπάρα της Ντόρας, βουλευτή πλέον του νέου εκσυγχρονιστικού κόμματος «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», που υποκατέστησε το κόμμα του  Σημίτη,  κ. Λυμπεράκη, και το άλλο την εκπρόσωπο των διεθνών τραπεζικών φανς και τ.  εκπρόσωπό μας στο ΔΝΤ κ. Ξαφά, να αγωνίζονται να αποδείξουν ότι η απλή λογική του Αλέξη Τσίπρα και του Γ. Βρουφάκη δεν ευσταθεί, πάντα με το σιγοντάρισμα των δημοσιογράφων. 

Έλληνα Πρωθυπουργέ, Αλέξη Τσίπρα,
Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο Οδυσσέας το πρώτο βέλος το έριξε στον Αντίνοο.

Μην γελαστείς και τους δώσεις έστω και μία μέρα περισσότερο την δυνατότητα να  περιγελούν και να δουλεύουν σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

Κάθε ώρα που περνάει αυτοί χτίζουν, όχι μόνο την δική σου αλλά και  την κατάρρευση της ελπίδας του Ελληνικού λαού.

Βγες και δήλωσε ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις και την ζωή σου ακόμα για να πετύχεις την πολιτική που έχεις εξαγγείλει και για την οποία σε ψήφισε το 42% του Ελληνικού λαού, πράγμα που δεν τόλμησε ο Καραμανλής και κρύφτηκε στην Ραφήνα ετοιμαζόμενος να έρθει «ως σωτήρας».

Ένας ηγέτης που αγαπάει τον λαό του είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί γι’ αυτόν.

Αλέξη Τσίπρα,
Είμαστε σε πόλεμο, αυτό πρέπει να καταλάβει ο Ελληνικός λαός, το σύστημα έχει βαθιές ρίζες με πολλά και μεγάλα πλοκάμια, είναι παντού, σε κάθε γωνιά της κρατικής μηχανής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Το χειρότερο απ’ όλα είναι να τους πληρώνουμε για να μας διαλύουν… έλεος….!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.