# #

30 Ιαν 2015

Στον "αγύριστο" οι εγχώριοι μιζαρισμένοι και ξεπουλημένοι ... υποτακτικοί της Μέρκελ



Ο Ελληνικός λαός για άλλη μια φορά έβαλε "πλάτη" απέναντι στην νέα Γερμανική επίθεση κατά των Ευρωπαϊκών χωρών και με την ψήφο του έστειλε στον "αγύριστο" τους εγχώριους μιζαρισμένους και ξεπουλημένους ... υποτακτικούς τους. 

Μπορεί αυτή η νέα επίθεση της "Αρίας φυλής" να μην είναι πολεμική όπως τον Α' και Β' Παγκόσμιο πόλεμο αλλά είναι εξίσου αιματηρή και καταστροφική για την πατρίδα μας με χιλιάδες αυτοκτονίες και εξαθλίωση της πλειονότητας του λαού μας. 


Ενός λαού τον οποίο μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν την κάλπη τον εκβίαζαν και τον τρομοκρατούσαν "συνεταιρικά" τα πολιτικά ανδρείκελα της ΝΔ και  του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα δημοσιογραφικά  "κατακάθια" των Mega-λων καναλιών τα οποία "άφριζαν" κυριολεκτικά στα..
τηλεπαράθυρα τους όλη την προεκλογική περίοδο χύνοντας τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους δηλ.  τους γνωστούς εγχώριους Νταβατζήδες Καναλαρχοεργολάβους! 

Ο λαός λοιπόν έκανε το χρέος του και έδιωξε τις υπηρέτριες της Μέρκελ και των υπολοίπων Ευρωτσόγλανων τύπου Γιούργκεν, Σουλτζ και ευελπιστεί ότι η νέα συγκυβέρνηση θα σταθεί αντάξια των προσδοκιών του κάνοντας πράξη σταδιακά τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις των προεκλογικών τους προγραμμάτων. 

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ μας δώσατε ελπίδα και προοπτική ... σας δώσαμε την εξουσία και απαιτούμε να την διαχειριστείτε με Σύνεση και Δικαιοσύνη προς όφελος των πολλών και της χώρας έχοντας κατά νου ότι αν αρχίσετε και εσείς τις "κωλοτούμπες" και τις "εκπτώσεις" σύντομα θα πάτε εκεί που πήγαν και οι ..... Άλλοι!!!!

Γιάννης Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.