# #

3 Απρ 2011

Ο διαχειριστής και ο «σύμβουλος»



thumb
Με ηρεμιστικά είναι τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης μετά τη νέα επίθεση που δέχθηκε από τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο οποίος αυτή τη φορά τον αποκά­λεσε… ζογκλέρ.
Μία μόνο μέρα με­τά την τοποθέτηση του Αντ. Σαμαρά στην Εκτελεστική Γραμματεία της Ν.Δ., όπου καταφέρθηκε εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη και του Γ. Καρατζαφέρη, ξεκαθαρίζοντας συγ­χρόνως ότι δεν πρόκειται να συγκυ-βερνήσει με κανένα κόμμα, ο στενός του συνεργάτης Φαήλος Κρανιδιώ­της επανήλθε με νέο του άρθρο του στο Διαδίκτυο για τους…
επίδοξους ενοικιαστές της ανύπαρκτης πολυ­κατοικίας. «Η καθεστωτική παράγκα θέλει μόνο πειθήνιους διαχειριστές», γράφει στο άρθρο του ο Φ. Κρανιδιώ­της, «και ως τώρα βρίσκει αρκετούς πρόθυμους μέσα στο πολιτικό προ­σωπικό. Αυτούς που αισθάνονται ότι ανήκουν σε μία συντεχνία που έχει δικά της συμφέροντα, συχνά αντίθε­τα απ’ αυτά του έθνους και της πα­τρίδας, αντίθετα από τα συμφέροντα των πολλών και αδύναμων. Θα θέλα­νε λοιπόν πολύ και ο Αντ. Σαμαράς να είναι άλλος φοβικός υποτακτικός του προθαλάμου τους. Περιορισμένης ευθύνης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντι­πολίτευσης δεν μετείχε στο ‘‘πάρτι’’ της λεηλασίας της χώρας και η με­ταπολιτευτική παράγκα που στο χα­λάκι της εξώπορτάς της κοιμούνται ένας ζογκλέρ και μία κυρία το ξέρει. Τα λαμόγια ξεχωρίζουν πάντα τους καθαρούς, ενώ οι καθαροί δεν ξεχω­ρίζουν πάντα τα λαμόγια». Χτίζοντας πολιτική καριέρα δια των επιθέσεων και των δοξαστικών στον πρόεδρό σου. Είναι κι αυτός ένας κάποιος… δρόμος.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.