# #

9 Απρ 2011

Να εφαρμοσθεί ο νόμος στον κ.Ψωμιάδη...Το δημόσιο χρήμα είναι ιερό



Kύριε Ροΐδη,
Στη Β.Ελλάδα δρα ο κ.Ψωμιάδης, στέλεχοςτου κόμματος του κ.Σαμαρά, (του μπατζανάκη του κ.Σέκερη) του υποψήφιου πρωθυπουργού που αγόραζε προσωπικές ψήφους με τα λεφτά μας διόριζοντας Μεσσήνιους στα Μουσεία και ξόδευε ανεξέλεγκτα τα μυστικά κονδύλια του Υπ.Εξ. και που πρόδωσε με αχαριστία τον πρωθυπουργό του.
Η εκλογή του κ.Ψωμιάδη, έστω και από το δεύτερο γύρο και με την μεγάλη αποχή, πιστοποιεί πως ο κάθε λαός έχει στις Δημοκρατίες τους πολιτικούς που του αξίζουν. Ο κ.Ψωμιάδης ποντάρει έντονα στον εθνικισμό, στην Ορθοδοξία, στο λαϊκισμό, στον τοπικισμό. Φράσεις όπως «το κράτος των Αθηνών» βγαίνουν συχνά από το στόμα του και χαϊδεύουν έντεχνα τα αυτιά πολλών Βορειοελλαδιτών. Λίγος Μεγαλέξανδρος, λίγο από Νίκο Ξανθόπουλο-το παιδί του λαού, λίγες ασυνταξίες και ελληνικούρες (αυτές είναι ειλικρινείς), λίγο απλοϊκό λεξιλόγιο και ανάλαφρα νοήματα, φτηνιάρικες ατάκες με πατριωτιλίκια, «ανδρισμό», μπέσα και φιλολαϊκότητα, μπόλικες κοινοτοπίες, χονδροειδείς υποκρισίες, μια δήθεν αγανάκτηση, αρκετά καραγκιοζιλίκια, πυκνές εμφανίσεις στα πρωϊνάδικα των κ.κ.Αυτιά και Παπαδάκη, συνθέτουν το προφίλ του εκλεκτού ενός μεγάλου κομματιού των κατοίκων της Β.Ελλάδας, αντίπαλου μη υπάρχοντος, γιατί βέβαια ο κ.Μπόλαρης (ΠΑΣΟΚ) δεν αποτελούσε σοβαρή αντιπρόταση και η απαράδεκτη πολυδιάσπαση της Αριστεράς δεν έδινε εναλλακτική λύση. Το να τεθεί σε αργία ο κ.Ψωμιάδης δεν ...
θα αποτελεί μόνο σεβασμό στο Νόμο, θα είναι και μια εμβληματική απόφαση για κάθε λαϊκό μάγκα του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ που πετάει τα λεφτά των φορολογούμενων, ειδικά τώρα που πληρώνουν τόσο άδικα το μάρμαρο αθώοι και αδύναμοι πολίτες, ακόμη και με τη ζωή τους στα χρεωκοπημένα νοσοκομεία που δεν μπορούν πια να τους περιθάλψουν.
Ο κ.Ψωμιάδης εκτός από τις πασίγνωστες τηλεοπτικές παραστάσεις του, που συνάδουν απόλυτα με τα ήθη, την αισθητική και τους μύχιους σκοπούς της ιδιωτικής τηλεόρασης των επιχειρηματιών που χρωστούν στο Δημόσιο, έχει και κάποια σχετικά αφανή προσωπική διαδρομή:
«Στις 25 Σεπτεμβρίου 2002, αποκαλύφθηκε ότι είχε κατασκευάσει παράνομα πιλοτή σε αυθαίρετο κτίσμα στη Χαλκιδική, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, προοριζόταν για τη μητέρα του. “Εσείς δεν πρέπει να είχατε γονείς, μάνα, πατέρα, γι’ αυτό και λέτε τέτοιες φοβερές ασέβειες. Εγώ έχτισα ένα σπιτάκι για τη μανούλα μου, παλιόπαιδο θα ήμουν να την πέταγα στον δρόμο”, είχε απαντήσει στους επικριτές του. Στις 7 Σεπτεμβρίου 2010 ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε βαθμό κακουργήματος, για απιστία κατά του Δημοσίου συμφέροντος, με αφορμή τις απευθείας αναθέσεις σε τουριστικά γραφεία της μεταφοράς μαθητών του Νομού Θεσσαλονίκης από και προς τα σχολεία. Μέσα στο Σεπτέμβριο του 2010 βγήκαν στην επιφάνεια τα “έργα-μαιμού”, όπως χαρακτηρίστηκαν από το τύπο. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατηγορήθηκε για έργα, που ενώ αναφέρονταν στα χαρτιά, δεν έγιναν ποτέ. Φέρεται να κόστισταν πάνω από 800.000 Ευρώ και ανατέθηκαν σε ανθρώπους, που σύμφωνα με τη νομαρχία Θεσ/νίκης τα κατασκεύασαν μεταξύ Ιανουαρίου 2008 και Ιανουαρίου 2009. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατηγορήθηκε μέσα στο 2009 για παράνομη μείωση προστίμων σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος νόθευε το εμπόρευμα του….»
Η υπόθεση αυτή ήταν που οδήγησε και στην για δεύτερη φορά 12μηνη καταδίκη φυλάκισης στο Εφετείο με αναστολή, για παράβαση καθήκοντος δηλαδή για υπερβολική μείωση προστίμου και συγκεκριμένα από 89000 σε 5000 ευρώ(!!!),  σε πρατηριούχο βενζίνης, ο οποίος επανειλημμένα είχε πιαστεί να νοθεύει τα καύσιμα. Όπως γράφεται ο κ.Ψωμιάδης προορίζει για αντικαταστάτη του τον αδελφό του. Ας ελπίσουμε πως η ΝΔ υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος θα παρέμβει για να αποτρέψει αυτό το κρούσμα οικογενειοκρατίας, που είναι πολύ βαρύ ειδικά σήμερα πια, ακόμη και για τη δική της γνωστή μας πολιτική ηθική.
ΥΓ
Ο κ.Ψωμιάδης συμφιλιώνει τον κ.Άνθιμο με τον χορηγό των φιλανθρωπιών του τον κ.Μπουτάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.