# #

10 Ιαν 2011

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απ. Γκλέτσος, γκρέμισε τα διόδια της Πελασγίας


Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, γκρέμισε σήμερα τις προστατευτικές μπάρες κοντά στα διόδια της Πελασγίας, δημιουργώντας ...
παράπλευρο δρόμο ούτως ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διάβαση χωρίς να πληρώνουν διόδια.
Ο ίδιος ο δήμαρχος Στυλίδας και γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε πάνω στο χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Στυλίδας για να γκρεμίσει τις παράπλευρες μπάρες. Μάλιστα δεν έλειψαν οι υψηλοί τόνοι με τους αστυνομικούς που επιχείρησαν – μάταια – να τον εμποδίσουν. Όπως αναφέρουν Τα Νέα, η πρόσβαση είναι πλεόν ελεύθερη για τους πολίτες, ενώ στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Φθιώτιδα και από τη Μαγνησία και εξελίσσονται διαβουλεύσεις.
Συνεργεία της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα διόδια Πελασγίας βρίσκονται πάντως στο σημείο αναμένοντας να απομακρυνθούν τα μηχανήματα του δήμου Στυλίδας για να επαναφέρουν τις μπάρες.
Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας δεν έχουν άλλο δρόμο για να μετακινηθούν εσωτερικά στο δήμο και είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα διόδια.Στους κατοίκους της περιοχής έχουν δοθεί κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο από τα διόδια της Πελασγίας, αλλά και αυτές για ένα μικρό διάστημα είχαν ακυρωθεί.
Τα τελευταία 24ωρα, μετά από διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις, ισχύουν εκ νέου οι συγκεκριμένες άδειες.
Πάντως ο δήμαρχος της Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει σε όλους του τόνους ότι είναι στόχος και σκοπός του «να αποκαταστήσει την απρόσκοπτη και χωρίς κόστος επικοινωνία μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου του» και, μάλιστα, σε δηλώσεις του δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθει εκ νέου στην περιοχή των διοδίων.

http://tvxs.gr/

1 σχόλιο:

  1. θεωρώ χρέος μου να γράψω κάτι για τον ηθοποιό και δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο.
    ΕΥΓΕ Δήμαρχε Στυλίδας. Εβαλες γυαλιά στους πολιτικούς μας, ξεφτυλίζοντας τους με μία κίνηση ματ.
    Συγχαρητήρια. Μακάρι να σε ακολουθήσουν και άλλοι αιρετοί...
    Είδομεν...

    Γιατί θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία όπως λέει και ο εθνικός μας ποιητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.