# #

13 Ιαν 2011

Ο αγώνας για το ελεύθερο διαδίκτυο άρχισε!...

Ημέρα παγκόσμιας διαμαρτυρίας προς υπεράσπιση του WikiLeaks και της ελευθερίας της ενημέρωσης και των πληροφοριών κήρυξε το Σάββατο 15 Ιανουαρίου η διεθνής ομάδα των χακτιβιστών Anonymous. Ήδη δεκάδες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Όλα αυτά έρχονται ως...


απάντηση στις πολύ ανησυχητικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, στις οποίες περιλαμβάνεται η δικαστική εντολή που εξασφάλισε το αμερικανικό υπουργείο δικαιοσύνης ζητώντας από το Twitter να παραδώσει πληροφορίες σχετικά με τους χιλιάδες χρήστες που συνδέονται με το λογαριασμό του WikiLeaks, αλλά και τους φόβους που εξέφρασε ο Τζούλιαν Ασάνζ μέσω του δικηγόρου του, ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσει την ποινή του θανάτου ή εγκλεισμό στο Γκουαντάναμο σε περίπτωση που εκδοθεί στις Η.Π.Α.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κίνημα των Anonymous εξαπλώνεται υπόγεια αλλά ραγδαία ανάμεσα στους ακτιβιστές του διαδικτύου, και απειλεί με παγκόσμιο διαδικτυακό πόλεμο κράτη, κυβερνήσεις και μεγάλες πολυεθνικές που συμπράττουν στη λογοκρισία.

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν οι Anonymous στην ιστοσελίδα www.whyweprotest.net για τις μεθαυριανές κινητοποιήσεις με σύνθημα «Αγωνιστείτε για την ελευθερία. Αγωνιστείτε με τους Anonymous. Για τους τυράννους, όλοι οι καταπιεσμένοι είναι ανώνυμοι».





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.