# #

19 Οκτ 2010

Γιατί υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα ελληνικά προξενεία;

   Επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, τις πληροφορίες για απειλή επιθέσεων κατά ελληνικών διπλωματικών αρχών και προσωπικού στο εξωτερικό, αναφέρει το newsbomb.gr.

  Όπως είπε ο κ.Δελαβέκουρας, την περασμένη Τετάρτη, άγνωστος τηλεφώνησε, δηλώνοντας ότι εκπροσωπεί ιρανική οργάνωση, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Λος Άντζελες και απείλησε με επιθέσεις κατά προσωπικού και κτηρίων των ελληνικών διπλωματικών και προξενικών αποστολών στο εξωτερικό, εφόσον δεν ικανοποιείτο το αίτημα για χορήγηση πολιτικού ασύλου σε ορισμένους Ιρανούς πολίτες που βρίσκονται στη χώρα μας.

  Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αεμρικανικές αρχές και ελήφθησαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τις ελληνικές αποστολές στις ΗΠΑ. Συγχρόνως, ενημερώθηκε και το ελληνικό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και δόθηκε εντολή για την έκδοση εγκυκλίου προς όλες τις αρχές της Εξωτερικής Υπηρεσίας του Υπουργείου να μεριμνήσουν, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες τοπικές Αρχές, για τη λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου προστασίας και να βρίσκονται σε επιφυλακή.                                                                                                     .....http://pyles.tv/home.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.