# #

19 Οκτ 2010

Οι Γαλλοι εξακολουθούν να διαθέτουν απούλητα συνδικάτα που δηλώνουν ότι δε θα υποχωρήσουν μπρος στην ανυποχωρητικότητα της γαλλικής κυβέρνησης.

Κακοί Γάλλοι...Που να σας σκουριάσει ο Πύργος του Άιφελ!

Της Τζένης Κ.
Είναι απαράδεκτοι αυτοί οι Γάλλοι! Πραγματοποίησαν τεράστιες κινητοποιήσεις κι άφησαν την εικόνα των ταραχών στην πρωτεύουσά τους και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας τους, να κάνουν το γύρο του κόσμου…, αγνοώντας κατάφωρα το γεγονός ότι στον κόσμο αυτό ανήκει και η Ελλάς. Διαδήλωσαν κατά χιλιάδες και παρακώλυσαν τις συγκοινωνίες και την πρόσβαση των τουριστών στα γαλλικά αξιοθέατα. Όχι ότι πρόκειται για τους ίδιους τουρίστες που ταλαιπωρούνται από ανάλογες καταστάσεις στη δική μας χώρα, αλλά επειδή έχουμε σοσιαλιστική κυβέρνηση, υιοθετούμε την κοινοκτημοσύνη στους τουρίστες… Φώναξαν απρεπέστατα συνθήματα όπως το «Κάρλα Μπρούνι έχουμε κάτι κοινό, μας πηδάει κι εμάς ο Νικολά απ’ τον π….» (sic) προσβάλλοντας επαχθώς τον Έλληνα πρωθυπουργό ως φίλο και ομοτράπεζο του προέδρου τους, καθώς και τα ήθη των Ελλήνων δημοσιογράφων που από αγνή, παρθένα ενσυναίσθηση, συμπάσχουν με τους Γάλλους συναδέλφους τους, όταν εκστομίζεται και συμβαίνει κάτι που δεν είναι κομ ιλ φο. Πήγαν και έκαναν καταλήψεις στα διυλιστήρια της χώρας τους προκαλώντας εκτεταμένες ελλείψεις καυσίμων και κατ’ επέκταση, προϊόντων στην αγορά, με αποτέλεσμα να έχουμε κι εμείς αργήσει φρικτά να παραλάβουμε τα Chanel, τα Vogue και τα Dior του μήνα. Σε πείσμα του ελληνικού επικαιροποιημένου συνδικαλιστικού κινήματος, εξακολουθούν να διαθέτουν απούλητα συνδικάτα που δηλώνουν ότι δε θα υποχωρήσουν μπρος στην ανυποχωρητικότητα της γαλλικής κυβέρνησης. Επιπλέον, μαζί με τους αχάριστους Γάλλους εργαζόμενους, κατέβηκαν στους δρόμους και τα αλητάκια τα Γαλλάκια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και το χουλιγκάνικο φοιτηταριό που υποθάλπει τους Γάλλους τρομοκράτες του μέλλοντος. Τς τς τς … τα ύστερα της γαλλικής δημοκρατίας!
Είναι απαράδεκτοι αυτοί οι Γάλλοι! Αγνόησαν παντελώς και τους ισχυρισμούς του Θόδωρου Πάγκαλου ο οποίος -από την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεών τους- έβγαινε εις μάτην και δήλωνε: «Μαζί με τους Γάλλους τα φάγαμε…  γιατί, ως μέλη της Ένωσης ποτέ δεν αντέδρασαν στο γεγονός ότι εμείς εδώ κάναμε προεκλογικούς διορισμούς. Οι Γάλλοι έβαλαν την κρεμ φρες της αδιαφορίας τους στη δημοσιονομική μας κατάρρευση…» Αλλά τίποτα οι Γάλλοι… Πά ντε τσιπά… (καθόλου τσίπα) Τραβάνε μπρος στο δρόμο της αναρχίας και τους κεφαλιού τους κάνουν… Κι όλα αυτά γιατί; Για μια προειλημμένη απόφαση. Για το συνταξιοδοτικό τους…
Κι εμείς την πατήσαμε κουτόφραγκοι, αλλά δεν κάναμε έτσι…
Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.