# #

23 Οκτ 2010

Ολα τα ειδη που πουλιουνται στο δρομο και στις παραλιες το καλοκαιρι , περα αποτην ασχημια που ξεφτιλιζει μια πρωην ομορφη και κατ εξοχην τουριστικη χωρα , ποσα χρηματα στοιχιζουν ???

Στα 20 δισ. ευρώ φτάνει σύμφωνα με εκτιμήσεις το παρεμπόριο στη χώρα μας και η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και ζητάει να βελτιωθούν περαιτέρω οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, ιδίως στα μεγάλα λιμάνια, για να... αυξηθεί ο αριθμός των δεσμευόμενων προϊόντων. 
Επίσης, ζητά να προωθηθούν διεθνείς συνεργασίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου στη γενική του διάσταση και να προωθηθούν άμεσα καμπάνιες ενημέρωσης των καταναλωτών για τους κινδύνους που ενέχουν τα προϊόντα απομιμήσεων. 
Το παρεμπόριο στα ηλεκτρικά είδη φθάνει στο 10%, στα είδη δώρων (gadget) στο 15%, στα ποτά-καπνό περίπου στο 2,5%, ενώ στα τρόφιμα το ποσοστό ακόμη είναι μη μετρήσιμο.
ΑΠΕ 
Σχολιο αλεπους...Γιατι το κρατος, τοσα  χρονια , αφηνει και χανονται τεραστια ποσα απο το παρεμποριο και ταυτοχρονα   καταστρεφει και τους επιχειρηματιες οι οποιοι πληρωνουν φορους, υπαλληλους, ενοικια, κλπ και αδυνατουν πλεον και λογικα να ανταπεξελθουν? ΓΙΑΤΙ??? Μπορει καποιος  να  απαντησει?  η ταχα δεν μπορει  να αντιμετωπισει τον "καρκινο" του μαυρου εμποριου των χιλιαδων ξενων κυριως που εχουν καταντησει τη χωρα ενα τεραστιο ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ?  Γιατι δεν προστατευουν τον νομιμο Ελληνα η ξενο εμπορο και ταυτοχρονα  να βαλουν στα  ταμεια της  χωρας  20 δις???  ΓΙΑΤΙ?  Εχουμε  κρατος η ΟΧΙ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.