# #

22 Οκτ 2010

Δασκάλα του Έβρου Χαρα Νικοπούλου: " είμαι ζωντανη"!

  Στην ηλεκτρονική σελίδα zougla.gr -που εδώ και λίγες ημέρες φιλοξενείι blog για να γράφουν "ελεύθερα την γνώμη τους οι αναγνώστες"-, ανέβηκε την Τρίτη Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010 στις 13.35 η "είδηση" ότι πέθανε ξαφνικά η ηρωική δασκάλα του Έβρου, Χαρά Νικοπούλου, η οποία είχε έρθει σε ανοικτή σύγκρουση με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.
  Στην "είδηση" αναφέρεται "την κηδεία της αναλαμβάνει με προσωπικά του έξοδα ο Κωστας Χαρδαβέλλας και λοιπά φασιστοειδή"!
  Η ανάρτηση παρά το χυδαίο και ψευδές περιεχόμενό της παρέμεινε κανονικά στο blog για δύο 24ωρα, χωρίς κανείς να ασχοληθεί με αυτήν, προφανώς στο όνομα μιας "δημοκρατίας" που αντιλαμβάνονται μόνο οι συνεργάτες του site!

  Η κ. Νικοπούλου επικοινώνησε πριν από λίγο αναστατωμένη με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, λέγοντας του ότι είναι ζωντανή, ότι η είδηση αυτή αποτελεί μια αθλιότητα, αλλά κυρίως ότι προσπαθεί να καθησυχάσει φίλους, συγγενείς και μικρούς μαθητές της στο δημοτικό σχολείο, που διδάσκει στη συμπρωτεύουσα, που την θεωρούν νεκρή!
 Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, έκανε μόνο το ακόλουθο σχόλιο προς κάθε κατεύθυνση που εμπλέκεται με την αθλιότητα αυτή: "Κρίμα!!"
http://www.pyles.tv
Χωρις  κανενα  απολυτως  σχολιο απο την αλεπου...Πολεμος οπως  βλεπετε και μονοι σας , δυστυχως χρησιμοποιωντας μια ΔΑΣΚΑΛΑ, με κεφαλαια γραμματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.