# #

19 Οκτ 2010

Οι γυναίκες θέλουν σεξ περισσότερο από τους άντρες...!

Μίλα της βρώμικα… Τι είναι αυτό που ερεθίζει τις γυναίκες, τι είναι αυτό που θέλουν στο κρεβάτι επιτέλους; Μια διαδικτυακή έρευνα έρχεται να ρίξει φως στο καυτό αυτό ερώτημα. Ο ιστότοπος www.pleasureworld.net ρώτησε 6000 άντρες και γυναίκες προκειμένου να τους αποκαλύψουν τα πάντα-τι ποθούν να δοκιμάσου, τι μισούν, τι τους εξιτάρει… Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: οι γυναίκες θέλουν να πειραματιστούν ...
και απλά περιμένουν εσάς να τους το ζητήσετε. Το γκάλοπ ανέδειξε μια συλλογή από «βρώμικων» μυστικά, έτοιμα να γίνουν δικά σας.

«Άναψέ» την!
«Οι γυναίκες θέλουν σεξ περισσότερο από τους άντρες», δηλώνει η Εμιλι Ναγκόσκι, ερευνήτρια σε θέματα σεξ στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. «Αλλά οι γυναίκες νοιώθουν μια συστολή στο να κάνουν αυτές το πρώτο βήμα». Πράγματι είναι πολύ ντροπαλές, δηλώνει το 66% των αντρών. Πώς να τη βγάλετε από το καβούκι της; Προκαλέστε την, καλοπιάστε την. Πειράξτε την σαν να ήταν γατούλα και εσείς να την κυνηγάτε με ένα πούπουλο, συμβουλεύουν οι ειδικοί! Κάντε την να καταλάβει ότι είστε και εσείς ανοιχτοί στον πειραματισμό.

Ρίξτε λάδι στη «φωτιά»
Απελευθερώστε τον μάγειρα που έχετε μέσα σας. «Όταν μαγειρεύεις για κάποιον άλλον», λέει η συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Μάρθα Χόπκινς «είναι ερεθιστικό!». Ετοιμάστε της ένα πλήρες γεύμα με γαργαλιστικά αφροδισιακά υλικά ενώ για επιδόρπιο τι άλλο, από σοκολάτα! Η καφέ μαγεία, θα ενεργοποιήσει τη λίμπιντο, θα ενεργοποιήσει τους νευρώνες της απόλαυσης και θα δοθεί η εντολή για σεξ!

Dancing with the star!
Αν το μαγείρεμα δεν αποδίδει, χορέψτε. Κλείστε ραντεβού σε μια ντίσκο, για παράδειγμα. Εκεί επιδοθείτε μαζί σε αστείες φιγούρες, διασκεδάστε με όλη σας την ψυχή και στο τέλος όταν θα βρεθείτε στον προσωπικό σας χώρο θα επιδοθείτε σε ερωτικές «φιγούρες». Ο χορός λένε οι ειδικοί, είναι εξαιρετικά ερεθιστικός.
  http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.