# #

22 Οκτ 2010

Πανικός στη Τουρκία από ήττα σε ηλεκτρονικό παίγνιο στρατηγικής...«H Τουρκία υπό κατάληψη της Ελλάδος»

«H Τουρκία υπό κατάληψη της Ελλάδος» είναι ο τίτλος της ηλεκτρονικής έκδοσης της Milliyet, που αναφέρεται στο διαδικτυακό παιχνίδι διπλωματίας eRepublik. Το συγκεκριμένο παιχνίδι που κυκλοφορεί από το 2008, παίζεται από παίχτες απ’όλο τον κόσμο και σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των χρηστών ξεπερνάει τους 430.000. Η τουρκική εφημερίδα στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Έλληνες παίχτες είχαν μεγάλες επιτυχίες και κατάφεραν μαζί με τους συμμάχους τους από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ισραήλ την Κίνα και την Ισπανία να θέσουν υπό έλεγχο την συμμαχία της Τουρκίας.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι σε λίγες ημέρες μπορεί να «πέσει» και το μέτωπο της Κύπρου και να βρίσκεται στα χέρια της συμμαχίας που βρίσκονται και οι Έλληνες. “Yπάρχει μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίχτες. Όμως επειδή οι Έλληνες χρήστες είναι περισσότεροι, οι Τούρκοι ενδέχεται να χάσουν και την Κύπρο» γράφει η Milliyet.
Με τη δημοσίευση της είδησης έχουν κινητοποιηθεί εκατοντάδες Τούρκοι χρήστες του internet για να εγγραφούν στο παιχνίδι και να «σώσουν» τη χώρα τους.
Όσοι ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι στρατηγικής μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο www.erepublik.com.
http://www.strategyreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.