# #

25 Μαΐ 2015

Το κράτος της Δεξιάς, το παρακράτος μίας οικονομικής ελίτ, το σημιτοκράτος της διαπλοκής, το μνημονιακό κράτος των 1.500.000 ανέργων, όλα αυτά βαφτίζονται «Σοβιετία» από τον κύριο Ψαριανό

Η «Σοβιετία» του Ψαριανού



«Ξαναχτύπησε» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αχ όχι, της ΔΗΜΑΡ, αχ όχι, Aνεξάρτητος, αχ όχι, του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.
«Η Ελλάδα είναι μία σοβιετικού τύπου τριτοκοσμική ...
δημοκρατία», έγραψε στο twitter.
Σοβιετικού τύπου, διότι, ως γνωστόν, αυτό είναι το επιχείρημα του νεοφιλελεύθερου ελληνικού «Tea Party», προκειμένου να ξεχάσουμε ποιοι πραγματικά οδήγησαν τη χώρα εδώ που είναι σήμερα. 
Το κράτος της Δεξιάς, το παρακράτος μίας οικονομικής ελίτ, το σημιτοκράτος της διαπλοκής, το μνημονιακό κράτος των 1.500.000 ανέργων,  όλα αυτά βαφτίζονται «Σοβιετία» από τον κύριο Ψαριανό και τους ομοίους του. 
Διότι έτσι ασκείται η ιδεολογική τρομοκρατία. Πετάς μία λάσπη στον ανεμιστήρα, βρίσκεις δύο-τρεις μονίμως πρόθυμους να την υπερασπιστούν, και κάνεις παιχνίδι.
Ως προς το «τριτοκοσμική χώρα» πάντως έχει απόλυτο δίκιο, διότι πού αλλού θα εκλεγόταν βουλευτής;

1 σχόλιο:

  1. Έχει δίκιο για τη Σοβιετία. Αυτή του έδινε "φαγητό", παντεσπάνι όμως, όχι ψωμί. Έτρωγε με δέκα μασέλες, παντελονιάζοντας δέκα φορές υψηλότερες απολαβές από τον μέσο όρο εργαζομένου - είτε στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα. Από τον Αθήνα 9.84 -δημόσιο χρήμα δηλαδή- στους σταθμούς των νταβατζήδων, στον Φλας 96.1 του Κόκκαλη, στον Αντένα του Κυριακού, στον Πόλις της Αγγελοπούλου, που ζούσαν με τραπεζικά θαλασσοδάνεια εγγυημένα από το κράτος -δημόσιο χρήμα και πάλι δηλαδή- και που βέβαια έχουν φαλιρίσει φορτώνοντας τα χρέη στον λαό. Αυτοί τον προωθούν και σήμερα. Από το Μέγκα και τον Πρετεντέρη - μόνιμος με τον Βορίδη - και τον Βήμα FM και τον Σκάι και τα Παραπολιτικά του Μαρινάκη. Βέβαια Σοβιετία. Μόνο που η κάθε Σοβιετία έχει και την νομενκλατούρα της. Έχει και τους λακέδες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.