# #

25 Μαΐ 2015

Πάνος..."Εχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της Πασοκονεοδημοκρατίας τα οποία στηρίζουν τους δανειστές"...Βίντεο

Η Ντόρα Μπακογιάννη άρχισε τις... ομορφιές στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αλλά δεν είχε υπολογίσει σωστά: Απέναντι της ήταν ο Πάνος Καμμένος. Που την έβαλε στη θέση της!

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΟΒΕΡΟΣ Πάνος έβαλε στη θέση της τη Μπακογιάννη: «Μαζέψου να πεις στον ΣΑΜΑΡΑ, όχι σε μένα!»
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επεσήμανε ότι στελέχη των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ καταστροφολογούν για να στηρίξουν τους δανειστές.
Συγκεκριμένα,
απευθυνόμενος στο παρουσιαστή της εκπομπής είπε: «Να πείτε στους συνεργάτες σας να μαζέψουν πόσα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ – του κοινού αυτού πλέον μορφώματος- έχουν πει ότι την αύριο πτωχεύουμε. Εχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της Πασοκονεοδημοκρατίας τα οποία στηρίζουν τους δανειστές».
Η Ντόρα - η μικρή ... διεκδικήτρια της αρχηγίας της ΝΔ -  Μπακογιάννη, που έχει στηρίξει με πάθος κάθε μνημονιακή καταστροφική πολιτική που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό και τη χώρα συνολικά, αντέδρασε καλώντας τον κ. Καμμένο να ανακαλέσει και εν συνεχεία σε προσβλητικό τόνο είπε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας να «μαζευτεί».

Ποιος είδε τον Πάνο Καμμένο και δε τον φοβήθηκε!
«Τα μαζευτείτε να τα πείτε στον κ. Σαμαρά, όχι σε εμένα. Εγώ σας εύχομαι καλή επιτυχία» απάντησε άμεσα ο κ. Καμμένος, κάνοντας αναφορά και στην εσωκομματική διχόνοια στις τάξεις του κόμματος της εσωτερικής τρόικας.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.