# #

30 Μαΐ 2012

Πάγκαλος...Δημαγωγία και προπαγάνδα όσα λένε τα κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου:


Προκλητικός και προσβλητικός όπως πάντα ...
Δείγμα πασοκικής ποιότητας και κουλτούρας !!!
 
Πάγκαλος: Όταν μιλάει ο Τσίπρας δεν έχω ούτε σεβασμό, ούτε τίποτα
 
Σε προκλητικές δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Λάβρος κατά όσων επιδιώκουν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Πυρά κατά της μετεκλογικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm, αποκαλώντας μάλιστα "ελάχιστα αξιοπρεπείς" όσους σκέφτονται το ενδεχόμενο να "συνευρεθούν με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα"(Να συνευρεθείς με τον Σαμαρά και τον Καρατζαφέρη είναι αξιοπρεπές...Άντε και με την Χ.Α κυρ-Πάγκαλε...).
Ο ίδιος σε προσωπική του συνέντευξη, περιέγραψε τον ΣΥΡΙΖΑ ως το κόμμα που έχει παραμυθιάσει τον ελληνικό λαό.
"Εγώ δεν είμαι στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Δεν καταλαβαίνω πως θα συνευρεθούν. Βέβαια δεν ξέρω αν θα τους δεχθούν ποτέ στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που εκλιπαρούν τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη ...
απορριφθεί και είναι ελάχιστα αξιοπρεπείς", είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.
Στη συνέχεια, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε δημαγωγία και προπαγάνδα όσα λένε τα άλλα κόμματα για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου:
"Όλα τα κόμματα κάνουν το ίδιο. Δίνουν τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης. Αυτό που θα συμβεί μετά τις εκλογές είναι ότι με μεγάλη πίεση οι εταίροι θα θέσουν προς εφαρμογή τα μέτρα γιατί χάσαμε δυο μήνες. Ουσιαστική αλλαγή των όρων του μνημονίου δεν θα υπάρξει, όποιος λέει το αντίθετο δημαγωγεί τον ελληνικό λαό", τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.(ΜΠΗΧΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ? ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ "ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ" ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ...)
Ερωτώμενος για την κακή εκλογική επίδοση του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι το 13% είναι το κατώτατο όριο του ΠΑΣΟΚ που δεν μπορεί να πάει παρακάτω: "Εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Τσίπρα"(Εφιάλτης του χει ο Τσίπρας και φαίνεται πολύ...), είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, στο ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ένας νεότερος του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Πάγκαλος απάντησε:
"Μπορεί να είναι και 20αρης, εγώ τρελαίνομαι για τα νιάτα. Μακάρι να μπορούσα να βγάλω το καπέλο μου και να υποκλιθώ σε έναν 30αρη. Όταν όμως ακούω τον Τσίπρα(Και στον ύπνο του θα τον βρίζει τον Τσίπρα...) που εκφράζει παλαιοκομμουνιστικό λόγο, τότε δεν έχω ούτε σεβασμό, ούτε τάση να συζητήσω. Εκφράζει ό,τι πιο παλιό και αραχνιασμένο"(Είπε ο προοδευτικός ...).
 
news247.gr

Τι να πεις....Ανάξιος άλλων σχολίων

Αν και με το συμπαθέστατο , κατά τα άλλα , λαχανί χρωματάκι, σχολίασε ο Αροστοφάνης

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΖΩΩΝ Ε ΖΩΩΝ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.