# #

28 Μαΐ 2012

ΝΔ και Τζήμερος θα υλοποιήσουν τις απειλές της Λακάρντ...!!!



Μνημόνιο-Λακάρντ:

«Σκέφτομαι πολύ περισσότερο τα παιδιά σε ένα σχολείο σε μικρό χωριό στο Νίγηρα, που πηγαίνουν στο μάθημα μόνο για δύο ώρες την ημέρα και αναγκάζονται να μοιραστούν στα τρία ακόμα και την καρέκλα του θρανίου και προσδοκούν τη μόρφωση. 
Τα έχω μονίμως στο μυαλό μου. Γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι οι άνθρωποι στην Αθήνα».

 «Το πρόγραμμα δεν είναι σκληρότερο. Όχι. Διότι αυτή είναι η πολιτική του ταμείου, και δουλειά μου είναι να λέω την αλήθεια, ασχέτως του ποιος κάθεται από την απέναντι πλευρά του τραπεζιού. Και σας λέω το εξής:

 είναι μερικές φορές περισσότερο επώδυνο να λες στην κυβέρνηση μιας χώρας χαμηλού εισοδήματος, όπου οι άνθρωποι ζουν με 3.000 – 5.000 δολάρια κατά κεφαλή εισόδημα ετησίως, να σφίξουν τον προϋπολογισμό τους και να μειώσουν το έλλειμμα. 

Γνωρίζω τι σημαίνει αυτό σε όρους κοινωνικών προγραμμάτων και υποστήριξης των φτωχών. Οι επιπτώσεις είναι πολύ σοβαρότερες».

Η διεύρυνση του πατριωτικού ευρωπαϊκού μετώπου ή αλλιώς το μέτωπο του Μνημονίου κυρίως απο την ΝΔ του Άδωνι, της Ντόρας μείο το ένα εκατομμύριο, του Πλεύρη , Βορίδη αλλά και του μη πολιτικού Τζήμερου με τον Μάνο και τους επικεφαλής τραπεζίτες, είναι αυτοί που θα υλοποιήσουν στο ακέραιο τις επιταγές της Λακάρντ. 

Η πίστη στο Μνημόνιο η οποία εκφράστηκε σαφέστατα και απο τις επιστολές που έστειλαν Σαμαράς-Τζήμερος αλλά και οι ασφυκτικοί δεσμοί τους με τραπεζικά στελέχη δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνειών.  

Οι αδίστακτοι μηχανισμοί του ΔΝΤ έχουν βρεί στην Ελλάδα τους τέλειους κομιστές της φρίκης που έχουν ετοιμάσει..  

Η ΝΔ, Τζήμερος κλπ είναι εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.