# #

30 Ιουλ 2011

Οι εξεγερμένοι σκότωσαν το στρατηγό τους, ο Καντάφι φταιει!



ImageΟι ΗΠΑ κάλεσαν σήμερα τους Λίβυους εξεγερμένους να παραμείνουν ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο τους –τι άλλο δηλαδή από την ανατροπή του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι- μετά τη δολοφονία του στρατιωτικού ηγέτη τους, στρατηγού Γιούνες από... άλλους αντάρτες.






Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μαρκ Τόνερ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και είπε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν προσδιορίσει ποιος σκότωσε τον Άμπντελ Φάταχ Γιούνες. Η πιθανότερη πλέον όμως αιτία είναι να τον σκότωσαν οι ίδιοι οι εξεγερμένοι γιατί τον υποψιάζονταν για προδοσία!
«Το σημαντικό είναι (οι εξεγερμένοι) να δράσουν γρήγορα και με...
διαφάνεια ώστε να διασφαλίσουν την ενότητα της λιβυκής αντιπολίτευσης», είπε ο Τόνερ. «Είναι σημαντικό να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο, δηλαδή τη δημοκρατική μετάβαση για το λιβυκό λαό», πρόσθεσε. Άσχετα βέβαια ένα ΗΠΑ και λοιποί δυτικοί σύμμαχοι έχουν ρίξει τη Λιβύη σε ένα ανηλεή εμφύλιο πόλεμο με πρωτοφανείς εξωτερικές παρεμβάσεις. .

Πάντως είτε ο Καντάφι σκοτώνει είτε όχι πάντα...φταιει στο τέλος. Ο Τόνερ κατηγόρησε τον ηγέτη της Λιβύης  ότι δημιούργησε τις «συνθήκες» για τη δολοφονία του στρατηγού! «Μια τέτοια τραγωδία απεικονίζει την κατάσταση που δημιούργησαν ο Καντάφι και το καθεστώς του. Καταδεικνύει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως την εξουσία», τόνισε και γέλασε και ο κάθε πικραμένος.




 defencenet.gr 


O αμερικανικος φασισμος δεν γνωριζει ορια και φραγμους...

2 σχόλια:

  1. Εκτός των άλλως,οι Αμερικανοί έχουν και πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο βρισκουν προβατα να λενε οτι μαλακια τους κατεβει....και να πιανει...
    Τι να πεις για τους ξεφτιλες τους δημοσιοκαφρους...Οτι χειροτερο υπαρχει...σαπιλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.