# #

29 Ιουλ 2011

Επρεπε να γίνει πρώτα το μπάχαλο για να δει ο υπουργός τους ταξιτζήδες


Τώρα τους δέχεται σε ραντεβού...Απιστευτο δεν ειναι???

Image
Τελικά μετά από απεργίες, κινητοποιήσεις, κλείσιμο λιμανιών και αεροδρομίων, άνοιγμα διοδίων και αρχαιολογικών χώρων και καταλήψεις εφοριών, ο υπουργός Μεταφορών δέχτηκε να δεί τους ιδιοκτήτες ταξί στο υπουργείο του(και κάποιο "τυράκι" θα τους έχει).

 Το ραντεβού κλείστηκε για σημερα Παρασκευή στις 11 το πρωί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) και στις 12:00 με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ) και το Σωματείο των Οδηγών Ταξί.


Έτσι ο κύριος Ραγκούσης δίνει την εντύπωση στους απεργούς που έκαναν άνω-κάτω δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια ότι ο αγώνας τους και η άθλια συμπεριφορά μερικών από αυτούς με επιθέσεις εναντίον τουριστικών πρακτόρων και χυμένα λάδια στο δρόμο, ήταν τα στοιχεία της επιτυχίας που λύγισαν τον υπουργό. Και λογικό είναι την ίδια τακτική να ακολουθήσει και ο επόμενος, τα συμφέροντα του οποίου θα θιγούν από κάποιο νομοσχέδιο, κάποιου υπουργείου.Το ερώτημα είναι, γιατί ο υπουργός...
δεν έκανε αυτό που θα κάνει αύριο πριν από μερικές ημέρες, ώστε να μην δίνει “μπόνους” σε τέτοιες αντιδράσεις.

Σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την ακτή Ξαβερίου, συγκεντρώθηκαν έξω από τους Σταθμούς Κορυαζιερόπλοιων προκαλώντας προβλήματα στην κίνηση των πούλμαν που μεταφέρουν τουρίστες, και επισκέφθηκαν με άγριες διαθέσεις τις εγκαταστάσεις του Σκάι, καθώς οι απόψεις που εκφράζονται από το σταθμό δεν τους ικανοποιούν.


Εν τω μεταξύ ογδόντα δύο δικογραφίες, για παρακώλυση συγκοινωνιών κι άλλα συναφή αδικήματα, έχει σχηματίσει η Αστυνομία, από τις 18 Ιουλίου, που άρχισε η κινητοποίηση των αυτοκινητιστών, μέχρι χθες, σε όλη την Ελλάδα.Εμπλέκονται συνολικά 6.415 άτομα....!!!
πηγη

Κανεις δεν σχολιαζει ομως στο Παπαγαλισταν των καναλιων....Ντοριτα, Κουβελης, παπαδες και λοιποι...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ...???
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ???
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΜΕ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ???

Αριστοφανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.