# #

6 Απρ 2011

Πεοφάγος

Πεοφάγος ο. (skatharious peofaganous) Σπάνιο είδος ερμαφρόδιτου κολεόπτερου το οποίο έχει χαρακτηριστική μπλε - της απογευματινής θάλασσας της Χαλκιδικής - απόχρωση, εκτός από την εποχή του ζευγαρώματος, όταν και αποκτά ένα μπορδοροδοκόκκινο χρώμα για να προσελκύσει το άλλο φύλο.

Βιότοπος

Ο Πεοφάγος απαντάται στις άγονες ζούγκλες του Τζατζικιστάν. Συχνάζει σε περιοχές με έντονη υγρασία και σε περιοχές με έντονη λειψυδρία, χωρίς αυτό ν' αποκλείει και τις περιοχές με μέτρια υγρασία. Ζει σε μεγάλες αγέλες... των τριών ατόμων (ένα αρσενικό, δύο θηλυκά - Ε ρε γλέντια το αρσενικό).
skatharious peofagus
skatharious peofagus την εποχή του ζευγαρώματος


Χαρακτηριστικό Γνώρισμα

Ο πεοφάγος έχει γίνει γνωστός για τη συνήθεια του να τρέφεται με πέη και κυρίως ανθρώπινα. Οι επιδρομές του σε χωριά της Ταντζανίας έχουν μείνει στην ιστορία. Αναφέρεται ότι στις λιγούρες του μπορεί να καταναλώσει μέχερι και 100 ανθρώπινα πέη. Είναι ένας από τους τρεις κυριότερους λόγους της αύξησης της ομοφυλοφυλίας των ανδρών.

Edit Κίνδυνοι sectionΚίνδυνοι

Για μυστηριώδεις λόγους, ο Πεοφάγος δέχεται τη βίαιη επίθεση ανθρώπων και κυρίως ανδρών. Η καταστροφή των βιοτόπων του έρχεται δεύτερη στη λίστα με τους λόγους.

Edit Μουσικοί Κίνδυνοι section


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.