# #

6 Απρ 2011

Με τον λόγο τους «συμβόλαιο» την «φόρεσαν» και πάλι στους δημόσιους υπάλληλους



thumb
Της Μιχαλούς
Με την επικοινωνιακή  καραμέλα του  ΠΑΣΟΚ -“άλλα λέμε κι άλλα κάνουμε” “μας την «φόρεσαν» κανονικά για άλλη μια φορά, κι άντε να ξεμπλέξουμε”!
Συμφώνα με νέες πληροφορίες τα τζιμάνια της Κυβέρνησης ετοιμάζουν την οριστική κατάργηση των επιδομάτων αδείας, Πάσχα και Χριστουγέννων σε 700.000 δημοσίους υπαλλήλους το καλοκαίρι.
Έτσι λοιπόν το «δώρο» πέφτει υπέρ πίστεως του Μνημονίου, ενώ ενταφιάζεται ακόμα και η φιλοσοφία των έξτρα παροχών για τους εργαζόμενους τις ημέρες των γιορτών, που έδιναν συνήθως μια «ανάσα» στην αγορά.
Η αντίθεση της Βάσως Παπανδρέου της οικονομικής πολιτικής που έχει χαράξει ο μεγάλος των οικονομικών δεν είναι τυχαία, «Χρειαζόμαστε αλλαγή πολιτικής.» του είπε κατάμουτρα και συνέχισε λέγοντας « Όλο λέμε ότι δεν θα πάρουμε νέα μέτρα και στο τέλος τα παίρνουμε»!!!
Προς το παρόν, πάντως,..
η κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει την είδηση, η οποία όμως εξακολουθεί να "αιωρείται" και κατά συνέπεια, να θεωρείται εξαιρετικά πιθανή.
Εντωμεταξύ το ενιαίο μισθολόγιο, παρά τις διαψεύσεις των συναρμόδιων υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομίας φαίνεται να αποτελεί  πλέον γεγονός και να εφαρμόζεται εσπευσμένα από 1ης Ιουλίου. Οι σκέψεις για την εφαρμογή του από το 2012, όταν θα είχε τελειοποιηθεί και η τεχνική του επεξεργασία δεν σταθήκαν ικανές να σταματήσουν την «πολιτική…εξυγίανσης»- Μνημόνιο- που ακολουθεί με περισσή συνέπεια η Κυβέρνηση (!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.