# #

3 Απρ 2011

Αν δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε στους δρόμους, αν δε μπορείτε να αντικρίσετε τους ψηφοφόρους σας, φταίει η πολιτική σας, που βασίστηκε στο ψέμα και την εξαπάτηση





Στο «αδιέξοδο της κυβέρνησης» απέδωσε ο κ. Τσίπρας τις επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ
«Αν δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε στους δρόμους, αν δε μπορείτε να αντικρίσετε τους ψηφοφόρους σας, δεν σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Φταίει η πολιτική σας, που βασίστηκε στο ψέμα και την εξαπάτηση» απάντησε ο κ. Αλέξης Τσίπρας στις επιθέσεις που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με την κατηγορία ότι υποκινεί αποδοκιμασίες και επεισόδια.

«Είμαστε η παράταξη που έχει υποστεί τη βία. Και τη βία την απεχθάνεται. Γνωρίζουμε ότι η βία δεν είναι επιλογή του λαϊκού κινήματος αλλά των πιο σκοτεινών κύκλων εξουσίας που θέλουν το λαό στη τηλεοπτική απάθεια και όχι πρωταγωνιστή»...

είπε ο κ. Τσίπρας σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σπόρτινγκ.

«Μην περιμένετε λοιπόν από εμάς να καταδικάσουμε το λαό που αντιδρά. Είμαστε κομμάτι αυτού του λαού. Και δεν θα σας αφήσουμε να ενοχοποιήσετε ολόκληρη την κοινωνία, για να κρυφτείτε» συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «συκοφαντίες» που αποτελούν «μια γενικευμένη στρατηγική» την οποία ξεδιπλώνουν, όπως είπε «αυτοί που φοβούνται ότι η λαϊκή οργή θα συναντηθεί με την εναλλακτική πρόταση της αριστεράς και θα τους καταστήσει παρελθόν».

Ο κ. Τσίπρας υπερασπίστηκε την παρουσία του κόμματός του στους κοινωνικούς αγώνες και πρόσθεσε: «Αν μας κατηγορούν ότι αγωνιζόμαστε, αντί να προσχωρήσουμε σε μια κατασκευασμένη συναίνεση, ναι φταίμε».

«Αν δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε στους δρόμους, αν δε μπορείτε να αντικρίσετε τους ψηφοφόρους σας, δεν σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Φταίει η πολιτική σας. Που βασίστηκε στο ψέμα και την εξαπάτηση. Φταίει ότι έχετε επιλέξει να βουλιάξετε τη χώρα για να σώσετε τις τράπεζες και τη διαπλοκή. Αλλά αυτοί αδυνατούν να σας προστατέψουν από την οργή των ψηφοφόρων σας», συμπλήρωσε.

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει «όνομα σοσιαλιστικό, βαρύ σαν ιστορία και ψυχή ξεπουλημένη στον πιο σκληρό και κυνικό νεοφιλελευθερισμό» ενώ χαρακτήρισε την κυβέρνηση 



Παπανδρέου «βουτηγμένη στο ψέμα και την υποκρισία».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.