# #

13 Ιαν 2023

Κάτοικοι του Δήμου Δίου Ολύμπου: "Η δημοτική αρχή, ως φαίνεται, από την αρχή της θητείας της το 2019, δεν ασχολείται σοβαρά με κάποια από τα προβλήματα του τόπου αλλά με τις εκλογές του 2023."

 


Παρατημένα προβλήματα σε δρόμους του Δ.Δίου-Ολύμπου. Αυτές τις εικόνες αντίκρισαν επισκέπτες των εορτών.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

 

Μια ενδιαφέρουσα επιστολή κατοίκων του Δήμο Δίου Ολύμπου δημοσιεύουμε σήμερα. Σύμφωνα με την επιστολή διαμαρτυρίας, η υπόθεση αφορά παρατημένα προβλήματα, εδώ και πολύ καιρό. 

Οι συντάκτες της επιστολής θέλοντας να εξηγήσουν το γιατί η Δημοτική Αρχή έχει παρατήσει κάποια προβλήματα του Δήμου Δίου Ολύμπου, υποστηρίζουν ότι η Δημοτική Αρχή, εδώ και τρεισήμισι χρόνια ασχολείται μόνο με τις επόμενες εκλογές.

Την επιστολή την...

παραθέτουμε όπως μας την έστειλαν οι κάτοικοι, διορθώνοντας απλώς κάποια λίγα ορθογραφικά λάθη και προσθέτοντας κάποια λίγα κόμματα, ώστε να είναι ευανάγνωστη, να μην αλλοιωθούν κάποια νοήματα κατά την ανάγνωση. 




 

Η Επιστολή.

 

«Σας παρακαλούμε πολύ να κάνετε μια δημοσίευση για τα χάλια μας, μήπως και φιλοτιμηθούν κάποιοι αρμόδιοι του Δήμου Δίου Ολύμπου. Σας στέλνουμε και φωτογραφίες. Βλέποντας μια δημοσίευση, ίσως φιλοτιμηθούν και κάνουν κάτι, έστω και λόγω εκλογών.

Η δημοτική αρχή, ως φαίνεται, από την αρχή της θητείας της το 2019, δεν ασχολείται σοβαρά με κάποια από τα προβλήματα του τόπου αλλά με τις εκλογές του 2023.

Η δημοτική αρχή Δίου Ολύμπου ασχολήθηκε για τρεισήμισι χρόνια με το πώς θα πάρει εκλεγέντες συμβούλους της αντιπολίτευσης, ώστε να μην υπάρχει αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή.

Εδώ και κάποιους μήνες ασχολείται, ως φαίνεται, με το ποιους υποψηφίους συμβούλους θα πάρει, με το ποιους υποψηφίους συμβούλους θα αρπάξει και σε ποιους υποψηφίους συμβούλους του αντίπαλου συνδυασμού πρέπει να στείλει μηνύματα με υπονοούμενα, ταξίματα και απειλές για να μην πάνε με τον Κιάφα, όπως διαβάζουμε στο fb.

Τη δημοτική αρχή, φαίνεται, δεν την ενδιαφέρουν κάποια προβλήματα του τόπου μας αλλά οι καρέκλες, οι ερχόμενες εκλογές και ξανά οι καρέκλες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, αφημένα στο έλεος είναι, εδώ και πολύ καιρό, κάποια προβλήματα στο οδόστρωμα, στην είσοδο του Πλαταμώνα. Αυτή την εικόνα αντίκρισαν τις μέρες των εορτών όσοι επισκέφτηκαν την περιοχή.

Και για να μη σκοτωθεί κάποιος κάτοικος ή κάποιος επισκέπτης, η δημοτική αρχή Δίου Ολύμπου εφαρμόζει μια νέας τεχνολογίας σήμανση.. Η προχειρότητα στο μεγαλείο της. Ελπίζουμε ότι δεν θα συμβούν ατυχήματα και ότι δεν θα θρηνήσουμε ζωές.

 

Κάτοικοι του Δήμου Δίου Ολύμπου».


ΠΗΓΗ: https://stalagmaties.blogspot.com/2023/01/blog-post_13.html 


Να δούμε και κάποιες φωτογραφίες από τη Λεπτοκαρυά?













Αυτές οι εντυπωσιακές φωτογραφίες , να σημειώσουμε , είναι μόνο από ένα σημείο.... 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.