# #

10 Μαρ 2011

Στρος Καν: Η απάτη στην Ελλάδα πάει σύννεφο


«Η απάτη πάει σύννεφο» τονίζει αναφερόμενος στην Ελλάδα ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «με τον Ντομινίκ Στρος-Καν μέσα στο ΔΝΤ» που θα μεταδοθεί την Κυριακή στο Γαλλικό Canal Plus, εν όψει της πιθανής υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Γαλλίας.
Στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009 και ...
ο κ. Στρος Καν, μεταξύ άλλων δηλώνει ότι «οι Έλληνες αισθάνονται ότι τους εξαπάτησαν και όμως είναι εκείνοι που μαγείρεψαν τα στοιχεία και που δεν πληρώνουν φόρους».
Παράλληλα προσθέτει ότι «στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ψωμί να φάνε και άνθρωποι που ασκούν τη φοροδιαφυγή ως εθνικό σπορ».
Στο μεταξύ κατόπιν συνεννόησης του ΔΝΤ με την παραγωγή του ντοκιμαντέρ δεν θα μεταδοθούν οι δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν για το συγκεκριμένο θέμα καθώς ο επικεφαλής του ΔΝΤ είχε απαντήσει ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα δεχτούν σε καμία περίπτωση τη μονομερή παρέμβαση του Ταμείου σε κράτος της Ευρωζώνης.

απο το Ποντικι

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.