# #

19 Οκτ 2010

Η χρήση θεραπευτικών φυτών, κρίθηκε παράνομη!....Δεν παιζονται οι αχορταγοι και τα δουλικα τους(κυβερνησεις)...

  Η χρήση των θεραπευτικών φυτών είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Ο Ιπποκράτης ο επιφανέστερος γιατρός της ελληνικής αρχαιότητας, κατάταξε τα φυτά σε κατηγορίες, ανάλογα με τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, και προσδιόρισε τη χρησιμότητά τους στις διάφορες αρρώστιες.
   Τα φάρμακα από την φύση και η θεραπευτική τους ιδιότητα χάνεται στον παρελθόν. Σήμερα εκτός από την εναλλακτική ιατρική, όπου κυρίως για τις θεραπείες χρησιμοποιούν φυτικές ουσίες και βότανα, πλέον όλο και περισσότερες εταιρείες καλλυντικών χρησιμοποιούν ως τα λεγόμενα φυτικά καλλυντικά. Επίσης υπάρχουν αφεψήματα, εγχύματα, καταπλάσματα, βάμματα και ένα σωρό άλλες χρήσεις που βασίζονται πάνω στα βότανα και στην θεραπευτική τους ιδιότητα.
  Μια νέα οδηγία από την  Ε.Ε, έρχεται τώρα να βάλει τέλος στην χρήση πολλών θεραπευτικών βοτάνων καθώς και συμπληρωμάτων διατροφής. Η οδηγία της απαγόρευσης θα ισχύσει από τον Απρίλιο του 2011 και θα τιμωρείται η ιατρική τους χρήση. Οι φαρμακοβιομηχανίες λόγω του ότι τα φάρμακα τη φύσης δεν μπορούν να γίνουν «κερδοφόρα» για αυτές πάντα ήθελαν να  εμποδίσουν την χρήση τους. Και τα κατάφεραν!....................      http://pyles.tv                                                                 Σχολιο της αλεπους..και πως  θα μου  απαγορευσουν εμενα να χρησιμοποιησω γιατρικα της μανας Γης? Μα  κανοντας  αυτο που  ηδη κανουν εδω και καιρο. Δηλητηριαζοντας με χημικα, ψεκασμους απο τα αεροπλανα τους,  τον ηδη μισοκατεστραμενο  πλανητη μας. Ψηφιστε λοιπον τα δουλικα τους...και μη στενοχωριεστε, αυτοι θα μας δολοφονουν νομιμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.