# #

17 Οκτ 2010

Πότε να το ....κάνεις απ'το 1ο ραντεβού...!!!

Σε όλους τους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις. Ακόμα και στον έρωτα, το σεξ από το πρώτο ραντεβού αποτελεί σημαντικό κανόνα στον οποίο συμμορφώνονται χιλιάδες γυναίκες καθημερινά. Βέβαια, και στο σεξ από το πρώτο ραντεβού, υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις στις οποίες μπορείς να το τολμήσεις και να ενδώσεις. Προσοχή: δεν στο προτείνουμε, απλά σου δίνουμε ελαφρυντικά σε περίπτωση που σου τύχει!
1. Μπορεί να είναι η μόνη ευκαιρία που έχεις:
Σκέψου το εξής: είσαι διακοπές, το πλοίο φεύγει αύριο και στην απέναντι μεριά του μπαρ κάθεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ (ή έστω ένας σούπερ κούκλος που του φέρνει). Τι θα κάνεις; ...
Θα γνωριστείτε αλλά θα του πεις εγώ δεν ενδίδω από το πρώτο ραντεβού; Θα του δώσεις το τηλέφωνό σου και θα ελπίζεις ότι θα βρεθείτε και πάλι από τύχη; Ή απλά, θα κάνεις μαζί του το πιο κολασμένο σεξ που σου έχει συμβεί και θα καμαρώνεις πως κάποτε σε ένα νησί έγινε δικός σου ο Τζορτζ Κλούνεϊ; Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, που δεν υπάρχουν εγγυήσεις για το αύριο (σιγά μην έκανε σχέση μαζί σου ο Κλούνεϊ), ρίξτον στο κρεβάτι και χωρίς τύψεις.
Επιβάλλεται: αν μάθεις πως αύριο θα χτυπήσειτην γη ένας μετεωρίτης!
2. Για να κλείσεις τα στόματα των σεξιστών!
Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως κανένας άντρας δεν θα σε πάρει στα σοβαρά, εφόσον το κάνεις μαζί του από το πρώτο ραντεβού. Ε, θα σου πω, πως μπορεί να περιμένεις μήνες για να ενδώσεις στο σεξ μαζί του και πάλι να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού το επόμενο μόλις πρωινό. Μια τέτοια αντίληψη δεν πρέπει να σταματά από το να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις τα πράγματα που θέλεις πραγματικά και όχι όσα πρέπει να κάνεις βάσει κάποιας αντίληψης. Στο κάτω κάτω της γραφής, γιατί να περιμένεις ν' ανακαλύψεις το πέος -φασολάκι που διαθέτει το αγόρι που γνώρισες μετά από 50 ραντεβού και όχι με την πρώτη!
3. Γιατί δεν θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες σεξ:
Καλά το μάντεψες. Δεν είναι μόνο οι άντρες που έχουν ορμές και θέλουν να κάνουν σεξ. Ακόμα κι εσύ, που έχεις να κάνεις σεξ πάνω από δύο χρόνια, καλά θα κάνεις να το τολμήσεις στο πρώτο ραντεβού. Αν το κορμί σου φωνάζει πως θέλει να κάνει σεξ, αν το ραντεβού σου είναι καυτό, πολύ καυτό, ξέχνα τους κανόνες και κάντο!

4. Για να τεστάρεις τη σεξουαλική σας χημεία:
Και με αυτό εννοούμε το να δεις κατά πόσο ταιριάζετε στο σεξ. Σκέψου απλά ότι είσαι αρχαιολόγος και ανακαλύπτεις ένα αρχαίο άγαλμα. Τι θα το κάνεις; Θα πεις ας περιμένουμε μωρέ δύο ? τρεις βδομάδες για να ερευνήσουμε την προέλευση και την ηλικία του ή θα τρέξεις να το τεστάρεις. Το ίδιο ισχύει και με το σεξ στο πρώτο ραντεβού. Βέβαια, μπορεί να ισχύει και το ανάποδο. Βλέπεις πως με τον άντρα αυτό δεν έχεις κανένα κοινό αλλά είναι πολύ κούκλος για να τον αφήσεις έτσι να σου ξεφύγει. Κάντο μαζί του και ανακάλυψε το κοινό σας σημείο, το σεξ!

5. Γιατί μια φορά σου είναι αρκετή:
Βρίσκεσαι στη φάση εκείνη που δεν έχεις ξεπεράσεις τον χωρισμό από τον πρώην, δεν έχεις καμία όρεξη για σχέσεις, γάμους και πανηγύρια και απλά θες να περάσεις μια ψυχαγωγική βραδιά πάθους και απόλαυσης. Πες το one night stand, πες το όπως θες, αλλά κάντο! Φυσικά, διάλεξε έναν παρτενέρ που να συμμερίζεται τις απόψεις σου και να μην σε κυνηγάει μετά να σου δώσει το μονόπετρο!
Ότι κι αν αποφασίσεις, μην ξεχνάς να πάρεις τις απαραίτητες προφυλάξεις για ν' αποφύγεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή κάποιο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα.
Από τη Rozalinda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.