# #

26 Απρ 2010

Ποια κρίση; Στην Κομοτηνή το Σωματείο της Φιλόπτωχου Αδελφότης Κυριών ετοιμάζει 6ήμερο ταξίδι στην Ολλανδία και το Βέλγιο!!!

Σταθερές στις αξίες τους οι κυρίες του Σωματείου Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής, οι οποίες παρά την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, αυτές ακάθεκτες ετοιμάζονται για την καθιερωμένη … εκδρομούλα τους!!! Μετά τις εκδρομές στην Ρωσία (δες εδώ) και στο Ντουμπάι (δες εδώ), οι κυρίες του σωματείου ετοιμάζονται για 6ήμερο ταξίδι στην Ολλανδία και το Βέλγιο.

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι με «δράσεις» σαν την συγκεκριμένη πως η Αδελφότητα βοηθάει τους ανήμπορους συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν διάφορα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, μιας και αυτός είναι ο σκοπός της. Απαράδεκτες συμπεριφορές που προκαλούν το κοινό αίσθημα από την πρόεδρο του συλλόγου, Νίκη Μουστάκα, η οποία τυγχάνει να είναι και μέλος της δημοτικής αρχής Κομοτηνής!



Αυτό όμως που μας βγάζει από τα ρούχα μας είναι ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση (φωτογραφία), είναι από χθες στον τοπικό τύπο και μάλιστα θα πληρωθεί!!! Ίσως τώρα καταλαβαίνουμε ότι έπιασαν τόπο τα 140.000 ευρώ που πήρε η «Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής» (δες εδώ) από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, για επιχορήγηση…
Διαβάστε σχετικά:http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.