# #

29 Απρ 2010

Το ηξερες???


Ήξερες ότι για να κάνει ένα κιλό μέλι η μέλισσα πρέπει να επισκεφθεί 2 εκατομμύρια λουλούδια? Ήξερες ότι το κινέζικο ιδεόγραμμα για τη λέξη "μπελάδες" συμβολίζει "δύο γυναίκες κάτω από μια στέγη"; Ήξερες ότι ο Πάπας Ιωάννης ο 12ος και ο Αττίλας ο Ούνος πέθαναν και οι δύο την ώρα που έκαναν σεξ; Ήξερες ότι μόνο σε δύο Ευαγγέλια (από τα 4)υπάρχει αφήγηση για την γέννηση του Χριστού Ήξερες ότι κατά την διάρκεια ενός φιλιού ανταλλάζονται περίπου 278 αποικίες βακτηριών;
Ήξερες ότι ένα παθιασμένο φιλί καταναλώνει, περίπου 6,4 θερμίδες το λεπτό;
Ήξερες ότι οι αρσενικοί πίθηκοι χάνουν τα μαλλιά τους όπως και οι άνθρωποι;
Ήξερες ότι στο Γκουάμ, υπάρχουν άνδρες που η μόνη τους δουλειά είναι να ταξιδεύουν ανά την χώρα και να διακορεύουν παρθένες; Διότι σύμφωνα με τους νόμους του Γκουάμ, απαγορεύεται στις παρθένες να παντρεύονται.
Ήξερες ότι στην Ινδονησία ο αυνανισμός τιμωρείτε με αποκεφαλισμό;
Ήξερες ότι οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός πτώματος ( Αυτό ισχύει και για τους υπαλλήλους γραφείων Τελετών);Τα γεννητικά όργανα τον νεκρών πρέπει να είναι πάντοτε καλυμμένα με ένα κομμάτι ξύλο.
Ήξερες ότι στο Μπαχρέιν, ένας ιατρός μπορεί να εξετάσει νόμιμα τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας, απαγορεύεται όμως να τα κοιτάξει απευθείας. Μόνο μέσο ενός καθρέφτη.
Ήξερες ότι στο ΛΙΒΑΝΟ, οι άνδρες μπορούν να έχουν νόμιμα σεξουαλικές σχέσεις με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά;(Οι σεξουαλικές σχέσεις με αρσενικά τιμωρείται με την θανατική ποινή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.