# #

15 Ιουν 2014

Yevgeny Alexeyevich Fyodorov: "Οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στην Ρωσία εντός του 2015"!

Άκρως αποκαλυτπική η συνέντευξη του Yevgeny Alexeyevich Fyodorov κρατικού συμβούλου του Κρεμλίνου και του Β. Πούτιν που δόθηκε στο Niqnaq και στην οποία αναφέρεται εκτενώς σε έναν ολικό πόλεμο που ξεκίνησαν οι Αμερικανοί εναντίον της Ρωσίας ξεκινώντας την ουκρανική κρίση, με τελικό στόχο την κατάκτηση της ίδιας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και ότι αυτός θα λάβει την τελική μορφή το 2015.

Ο συγκεκριμένος πολιτικός πιστεύει ότι δραστηριοποιείται
εδώ και χρόνια μια πέμπτη φάλαγγα στην Ρωσία, με σκοπό
την αποπομπή του Ρώσου προέδρου Β. Πούτιν και την οριστική ήττα της Ρωσίας που θα ...
καταστήσει τις ΗΠΑ απόλυτο κυρίαρχο του πλανήτη, και μαζί της την εφιαλτική Νέα Τάξη Πραγμάτων που προσπαθεί να "αλέσει" όλα τα έθνη που αντιστέκονται.


Είναι ένας Ρώσος πολιτικός, βουλευτής της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας εκλεγμένος με το Κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας 3 φορές(1993-1996, 2003) ,πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής και της επιχειρηματικότητας της Κρατικής Δούμας, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Συμβουλίου του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας , PhD. Κρατικός Σύμβουλος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σίγουρα δεν πρόκειται για τυχαίο άντρα. Και οι απόψεις του απηχούν αυτά που ακούγονται στους διαδρόμους του Κρεμλίνου. Ένα πραξικόπημα υπό το πρόσχημα της «Πορτοκαλί Επανάστασης» ετοιμάζεται στη Ρωσία.Η μεγάλη εικόνα και τα στοιχεία έχουν δοθεί από τον Evgeny Fedorov, έναν βουλευτή στο ρωσικό κοινοβούλιο, και συντονιστή του Κινήματος Απελευθέρωσης του Λαού.

Ο διαμεσολαβητής πραξικοπήματος είναι η πέμπτη φάλαγγα η οποία κυριαρχεί πάνω στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, των δημοσίων υπαλλήλων και σε όλη τη διαδρομή μέχρι υπουργούς της κυβέρνησης, ένα σημείο ελάχιστα γνωστό στο εσωτερικό της Ρωσίας που δεν είχε βγει μέχρι τώρα προς τα έξω.Ωστόσο, η εξέγερση του λαού στην Ουκρανία θα μπορούσε να ξυπνήσει αρκετούς ανθρώπους στη Ρωσία για την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας. Στα επόμενα λίγα χρόνια θα έρθει ένα σημείο, με μόνο δύο πιθανές εκβάσεις: ή την καταστροφή του ρωσικού πολιτισμού ή την κατάρρευση της αμερικανικής αυτοκρατορίας.

Αυτό που ο Ρώσος πολιτικός πιστεύει ακράδαντα είναι ότι αν οι ΗΠΑ τελικά υποχωρήσουν στην Ουκρανία, αυτόματα θα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για αυτές. Αυτό εξηγεί και το γιατί παρά τις προσπάθειες του γερμανικού παράγοντα να τα βρει με τον ρωσικό παράγοντα και μέσω της προεδρίας Ποροσένκο να υπάρξει άμεση λύση στο ουκρανικό, οι Αμερικανοί δεν το επιτρέπουν και οι εχθροπραξίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό με πολλούς νεκρούς.

Κατά τη γνώμη μάλιστα  επίθεση θα ξεκινήσει εναντίον της Μόσχας εντός του 2015!Αυτός είναι και ο λόγος που οι Αμερικανοί δυναμιτίζουν την οποιαδήποτε λύση.

Η πλήρης συνέντευξη υπάρχει και εδώ: https://niqnaq.wordpress.com/2014/06/01/my-major-interest-has-always-bee...
(Η απόδοση έγινε από το katohika.gr)
http://hassapis-peter.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Η αμερική δεν έχει καμμία απολύτως τύχη σε έναν ενδεχόμενο πόλεμ με τη Ρωσία.Όμως όπως έχει πει και ο τρισμέγιστος Μπαζίνας,οι ηπα είναι η μόνη αυτοκρατορία στην ιστορία,που όταν καταλάβει ότι χάνει την πρωτοκαθεδρία,θα προτιμήσει να καταστρέψει όλη τη γη,παρά να παραδώσει την εξουσία.Φαίνεται ότι κατάλαβαν ότι τελείωσαν και θέλουν να τα κάνουν όλα μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.